Apple 2019’un En İyi Uygulamalar, Oyunlar, Filmler Listesini Yayınladı

Apple 2019’un En İyi Uygulamalar, Oyunlar, Filmler  Listesini Yayınladı

Apple bugün 2019’un en iyi uygulama ve oyunlarının listesini yayınladı . Bu sefer, şirket iPhone, iPad, Apple TV ve Mac gibi birçok platformda en iyi uygulamaları ve oyunları taçlandırdı. Ayrıca yeni bir Apple Arcade kategorisi var.

En iyi uygulamalar listesinin yanı sıra, Apple, aynı zamanda App Store’da en çok indirilen uygulamaların ve oyunların listesini 2019 için hazırlamıştır. Listeye göre, Mario Kart Tour , 2019’un en çok indirilen oyunu ve ardından Color Bump 3D idi , aquapark.io, Duty Mobile Çağrı. En yüksek ücretli iPhone oyunu  Minecraft,  ardından  Heads Up !, Plague Inc ve Bloons TD6 oldu.Farklı kategorilerdeki kazananların tam listesi aşağıdadır. Aşağıda belirtilen uygulamayı veya oyunu denemediyseniz, bu tatil sezonunda zaman ayırıp deneyebilirsiniz diyerek listeyi paylaşıyorum.

  • Yılın iPhone Uygulaması – Spectre Kamera ( İndir )
  • Yılın iPhone Oyunu – Gökyüzü: Işığın Çocukları ( İndir )
  • Yılın iPad Uygulaması – Moleskine ile Akış ( İndir )
  • Yılın iPad Oyunu – Hyper Light Drifter ( İndir )
  • Yılın Mac Uygulaması – Affinity Publisher ( İndir )
  • Yılın Mac Oyunu – GRIS ( İndir )
  • Yılın Apple TV Uygulaması – Kaşifler ( İndir )
  • Yılın Apple TV Oyunu – Wonder Boy: Ejderhanın Tuzağı ( İndir )
  • Yılın Apple Arcade Oyunu – Sayonara Yabani Kalpler ( İndir )

Apple’ın yılın iPhone uygulaması olan Spectre Camera, herkesin bir düğmeye basılarak uzun pozlama yapmasını sağlar. Moleskine tarafından Flow, yaratıcı meyve sularının dijital tuvaliyle akmasını sağlayacak dijital bir dizüstü bilgisayar uygulamasıdır. Yılın iPhone oyununda – Gökyüzü: Işığın Çocukları – insanın göksel varlıkların cennete dönüş yolunu bulmasına yardımcı olmak için geniş manzaralar arasında uçması gerekir. Yılın iPad Oyunu Hyper Light Drifter,  hayatta kalmak için savaşmak zorunda olan 16-bit bir macera oyunudur.

En iyi ücretsiz uygulamaların listesi, YouTube, Instagram, Snapchat, TikTok ve Messenger’ı ilk 5 sırayı alarak şaşırtmadı. Facetune, en çok indirilen ücretli uygulamanın ardından HotSchedules, Dark Sky Weather, The Wonder Weeks ve AutoSleep Track Sleep tarafından takip edildi. App Store’da üst ücretsiz ve ücretli oyunların listesini bulabilirsiniz burada uygulamalar için liste bulunabilir ise burada bakabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir