Apple, AirPods Pro İçin Firmware Güncellemesini Yayınladı

Apple, AirPods Pro İçin Firmware Güncellemesini Yayınladı

Geçen ay büyük dedikoduları yapılan AirPods Pro ortaya çıkmıştı. Apple’ın en yeni gerçek kablosuz kulaklıkları, gürültü önleme özelliği ve gelişmiş bir ergonomi sunan bu kablosuz kulaklıklar için apple şimdi yazılımgüncellemesi yaptığını duyurdu.

AirPods Pro için firmware güncellemesi 2B588 olarak numaralandırılmıştır. Önceki 2B584 sayılı olduğunu belirtmekte fayda var. Bu yeni yükseltmesinin ne gibi gelişmeler getirdiği henüz açık değildir. Her ihtimalde, bağlantının iyileştirilmesiyle bir ilgisi olabilir.

AirPods Pro için yeni firmware, iPad veya iPhone’unuza bağlandığında otomatik olarak güncellenecektir. Bu güncelleme AirPods Pro’nuza gelmesi biraz zaman alabilir. Ancak, Ayarlar uygulamasını> Genel> Hakkında> AirPods Pro öğesine gidip ürün yazılımı sürümünü güncelleyerek işlemi hızlandırmayı deneyebilirsiniz. 

Hazır air pods pro ‘dan bahsetmişken yeni hafif tasarımı, onları kullanmayı çok rahatlatıyor ve rahatsızlığı azaltmak ve basıncı eşitlemek için bir havalandırma sistemine bile sahipler. Apple ayrıca bir kişinin kulağına daha iyi oturması için üç farklı tipte silikon kulak ucu sunduğunuda belirtelim

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir