Apple iOS 10.2 Beta 7 Güncellemesini Yayınladı

Apple iOS 10.2 Beta 7 Güncellemesini Yayınladı

Apple daha iki gün önce yayınladığı iOS 10.2 beta 6 güncellemesinden sonra an itibari ile iOS 10.2 beta 7 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı Apple Beta yazılım programı üzerinden indirilebilir durumda olan 7. beta güncellemesi (14C92) Yapı numarası Üzerinden yayınlandı.

apple’ın bu kadar seri beta sürümleri çıkartması iOS 10.2 final sürümü bir an önce kullanıcılarına sunmanın peşinde olduğunun göstergesidir iOS 10.2 beta 7 güncellemesi ile Apple TV uygulamasında düzenlemeler ACİL durum “SOS” Özelliği iPhone 7 ve iPhone 7 plus’a özel duvar kağıtları , Mesajlar uygulamasında Aşk ve kutlama efektleri ve müzik uygulamasında ufak düzenlemeler dışında hata düzeltmeleri içermektedir.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir