Apple, iOS 13.3.1, iPadOS 13.3.1 Beta 2’yi Geliştiricilere Sunuyor

Apple, iOS 13.3.1, iPadOS 13.3.1 Beta 2’yi Geliştiricilere Sunuyor

Apple, iPhone ve iPad’ler için iOS 13.3.1 ve iPadOS 13.3.1’in ikinci beta sürümünü kayıtlı geliştiricilere yayınladı. İOS 13.3.1 ve iPadOS 13.3.1’in ilk geliştirici beta sürümü 17 Aralık’ta yayınlandı.

Tatil molasından sonra, iPhone yapımcısı bugün iOS ve iPadOS’un ikinci geliştirici beta sürümünü yayınladığı için Apple çalışma moduna girmiş görünüyor. Şirket ayrıca geliştiricilere macOS 10.15.3, tvOS 13.3.1 ve watchOS 6.1.2’nin ikinci deneme yapılarını çıkardı; bunların tümü OTA veya Apple Developer Center üzerinden indirilebilir.

En yeni beta sürümleri, Apple Developer Center’dan geliştiriciler tarafından indirilebilir ve yalnızca en yeni yazılım sürümünü beta testi yapmak üzere kayıtlı olanlar tarafından kullanılabilir. İOS 13.3.1 ve iPad OS 13.3.1 ikinci geliştirici betaları için konuşulacak sürüm notları olmadığından, Apple’ın neyi tanıttığından, geliştirdiğinden, değiştirdiğinden veya kaldırdığından emin değiliz.

Her yeni yazılım güncellemesiyle şirketin birden çok hatayı düzeltmesi, küçük değişiklikler yapması ve cihazların performansını artırması bekleniyor. Herkese açık beta programına kaydolduysanız, bu güncellemenin birkaç gün içinde cihazlarınıza herkese açık beta sürümü olarak ulaşmasını bekleyin. Dört ila altı beta sürümünden sonra ve mümkün olduğunca çok hata giderildikten sonra Apple, halk için istikrarlı bir yapı yayınladı.

Bu geliştirici beta güncellemelerini kritik öneme sahip cihazlara veya birincil cihaz olarak kullanılan cihazlara indirmemenizi ve kurmamanızı öneririz. Bu tür deneme yazılımları aygıtları dengesiz hale getirebilir ve bazı durumlarda veri kaybı meydana gelebilir. İPhone’larınıza veya iPad’lerinize geliştirici beta güncellemelerini yüklemeden önce cihazınızı yedeklediğinizden emin olun.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir