Apple, iOS 13.4 Beta 4 ve iPadOS 13.4 Beta 4’ü Yayınladı

Apple, iOS 13.4 Beta 4 ve iPadOS 13.4 Beta 4’ü Yayınladı

Apple, iOS 13.4 ve iPadOS 13.4’ün üçüncü beta sürümünü geliştiricilere yayınladıktan bir hafta sonra , mobil işletim sistemlerinin dördüncü beta sürümünü yayınladı. Kayıtlı bir geliştiriciyseniz, bu yapıları uyumlu iPhone’lara ve iPad’lere yükleyebilirsiniz.

Güncelleme: iOS 13.4 ve iPadOS 13.4’ün dördüncü herkese açık beta sürümleri artık uyumlu iPhone’lar ve iPad’ler için kullanılabilir. İOS ve iPadOS’un yeni sürümlerini beta test etmek için kaydolmuş olanlar, bu cihazlarda Genel Beta yapılandırma profili yüklüyse, iOS 13.4 Beta 4 ve iPadOS 13.4 Beta 4’ü OTA aracılığıyla cihazlarına indirip kurabilirler.

Bu yeni iOS ve iPadOS yapılarının masaya ne getirdiğini bilmesek de,şirketin bazı hataları ortadan kaldırdığını, cihazlarıSn performansını ve kararlılığını geliştirdiğini ve küçük yeni özellikler veya tasarım değişiklikleri eklediğini güvenle varsayabiliriz.

İOS 13.4 ile Apple, iCloud Klasör Paylaşımı özelliğini yayınladı . Ayrıca, NFC donanımlı iPhone’lar ve Apple Watches ile uyumlu araçların sanal anahtarlarını arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak için CarKey API’sını da getirdi .

Bunların dışında Posta uygulamasının alt çubuğunda birkaç değişiklik yapıldı. Apple TV uygulamasında yeni Memoji çıkartmaları ve video akışı / indirme kalitesi seçenekleri vardı .

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir