Apple iOS 13 Public Beta 2 Yayınladı

Apple iOS 13 Public Beta 2 Yayınladı

Bildiğiniz üzere Apple, iOS13 sürümü ile kullanıcılarını heycanlandırmıştı Tüm arayüz için karanlık mod, yenilenen ve ekranda çok daha az yer kaplayan ses kontrolü ve dahasını işletim sistemine dahil eden Apple,  iOS 13 Public Beta 2’yi yayınladı.

Apple’ın beta programı ile isteyen kullanıcılar en son gelişmelere ve yeniliklere herkesten önce sahip olabiliyorlar ve beta sürümleri telefonlarına indirebiliyorlar. Yapmanız gereken Apple’ın beta programına katılıp iOS 13’ün getirilerini deneyimlemek için Apple’ın Beta Programı’na kayıt olmanız ve gerekli ayarlarlamaları yapmanız yeterli.

  • Daha önce  Apple betası indirmediyseniz ilk adım olarak Apple’ın beta programına tıklayın (beta.apple.com) bulunan mavi renkteki Sign up butonuyla kayıt olun ve giriş yapın. Zaten kayıtlıysanız altta bulunan Sign in ile giriş yapın.

  • Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada iOS işletim sistemini seçin. Sayfanın ortalarında bulunan Get Started kısmına gelin ve yazının içerisinde mavi renkle belirtilen enroll your iOS device‘a tıklayın.
  • Daha sonra sayfada 2. adıma ilerliyoruz  ve Install profile başlığı altında bulunan mavi renkli Download profile butonuna tıklayın.
  • İndirilen profili yüklemek için Ayarlar > Genel yolunu takip edin. Sayfanın en altlarında bulunan Profiller‘i seçerek indirilen Profil başlığı altındaki iOS 13 & iPadOS 13 Beta Software profiline tıklayın. Sağ üst kısımdaki Yükle‘yi seçin.
  • Profilin yüklenmesi tamamlandığında Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edin ve yazılım güncellemelerini kontrol edin. iOS 13 beta sürümü indirilebilir olarak karşınıza çıkacak. İndir ve Yükle butonuna tıklayın.
  • Yükleme işlemine başlamadan önce cihazınızın pil düzeyinin %50’den fazla ve şarja takılı olduğundan emin olun.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir