Apple, iOS’u Desteklemeyen Aygıtlar İçin iOS 12.4.2’yi Yayınladı

Apple yakın zamanda iOS 13’ü piyasaya sürdü. Beklendiği gibi, eski iPhone’lardan bazıları iOS 13’ü desteklemeyecek ve iOS 12’yi çalıştırmaya devam edecek. Apple, iOS 12 çalıştıran ve iOS 13’e güncellenemeyen cihazlar için iOS 12.4.2’yi piyasaya sürdü.

İOS 12.4.2’yi Ayarlar uygulaması> Genel bölümü ve Yazılım Güncelleme bölümüne giderek indirebilirsiniz. Bu noktada, iOS 12.4.2’nin yeni özellikler sağlayıp sağlamadığından emin değiliz. Tahminimize göre, eski Apple cihazlarının bazı istismarlarını veya kusurlarını gidermek için verilen bir güvenlik güncellemesi olduğu. İOS 12.4.2’nin iPhone 5’ler, iPhone 6, iPhone 6 Plus ve 6. nesil iPod touch için mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu arada, iOS 13 yeni özellikler ve geliştirmelerle dolu. Aşağıda bunlardan bazıları şunlardır:

Karanlık modu

iOS 13, işletim sistemine yerel bir sistem çapında Karanlık modu ekler. Tema Apple tarafından güzelce uygulandı ve iPhone X ve iPhone XS gibi OLED ekranlı iPhone’larda çarpıcı görünüyor. İyi görünmenin yanı sıra, Karanlık mod da OLED iPhone’larda pil ömrünün artmasına yardımcı olacaktır.

Yeni Hatırlatıcılar Uygulaması, Geliştirilmiş Apple Haritaları

iOS 13, sadece daha işlevsel değil, aynı zamanda daha akıllı olan yepyeni bir Hatırlatma uygulaması sunar. Doğal dil girişi desteği ile, bir hatırlatıcıyı basitçe yazabilirsiniz ve uygulama otomatik olarak saati, günü, yeri ve hatırlatma bölümünü otomatik olarak çözecektir

Apple Maps , iOS 13’ün bir parçası olarak da büyük bir yükselişe geçiyor. Geliştirilmiş ve daha ayrıntılı Haritalar verilerinin yanı sıra, Apple’ın Sokak Görünümü’ndeki ve sokak düzeyinde görüntüleri gösteren bir Çevreye de Bakıyor. Apple, bu yılın sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri’nin ve dünyadaki diğer popüler şehirlerin tamamına bakmaya devam etmeyi bekliyor.

Apple ile Giriş Yapın

Apple, iOS 13 ile kendi SSO çözümünü başlatacak. Şirketin yaklaşımı gizlilik ve güvenlik üzerine odaklandı. Apple ile Oturum Aç, kullanıcıların e-posta kimliklerini, telefon numaralarını veya diğer kişisel ayrıntılarını paylaşmadan üçüncü taraf uygulamalarında oturum açmasına izin verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir