Apple iPad servis Ücretleri

Apple iPad servis Ücretleri

Merhabalar iPad’iniz için onarım hizmeti alma, onarımın maliyeti ve ne kadar süreceği hakkında bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Sorun garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa ücret ödemezsiniz. iPad’iniz için garanti süresinin ikinci yılı içinde Türkiye dışında servis almanız gerekiyorsa Türkiye’de verilen satın alma belgesini sağlayabileceğinizden emin olun. Sorununuz kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir.

Hangi Durumda Kapsam Dışında kalırım?

Onarımlar şu durumlarda garanti kapsamı dışında sayılır:

  • iPad’iniz iki yıldan daha eskiyse
  • iPad’inizde, kazara oluşan hasar ya da yetkisiz değişikliklerden kaynaklanan hasar gibi garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında olmayan bir sorun varsa

iPad’inizi garanti kapsamı dışında ücret karşılığında onarabilir veya değiştirebiliriz. Yeni bir değiştirme iPad’i alırsınız. Apple Sınırlı Garantisi Türkiye’deki tüketiciyi koruma yasalarının sağladığı haklara ek olarak sağlanır.

Maliyeti ne kadar olur?

Apple tarafından gerçekleştirilen onarım ve değiştirme işlemleri için bu fiyatlar geçerlidir. Fiyatlandırma ve koşullar diğer servis sağlayıcılarında farklılık gösterebilir.

Fiyatlar Türk lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir. Yeni bir değiştirme iPad’i alırsınız. iPad’inizdeki sorun, kazara oluşan ciddi bir hasardan veya kötüye kullanımdan kaynaklanıyorsa değiştirme bedeline karşılık gelen tutarın tamamını ödemeniz gerekebilir bu fiyatları aşağıdaki tablodan görebilirsiniz

iPad modeli veya aksesuarıGaranti kapsamı dışında servis ücreti
iPad mini, iPad mini 21329 TL
iPad mini 3, iPad mini 42009 TL
iPad, iPad 2, iPad Air, 
iPad (5. nesil),
iPad (6. nesil)
1679 TL
iPad Air 2, 
iPad (4. nesil)
2009 TL
iPad Pro 9,7 inç2549 TL
iPad Pro (10,5 inç)3009 TL
iPad Pro 11 inç3339 TL
iPad Pro 12,9 inç, iPad Pro (12,9 inç) (2. nesil)4019 TL
iPad Pro 12,9 inç (2. nesil)4349 TL


Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir