Apple, iPhone SE 3 ve Yeni AirPods Pro’yu Nisan 2021’de Piyasaya Sürebilir

Apple, iPhone SE 3 ve Yeni AirPods Pro’yu Nisan 2021’de Piyasaya Sürebilir

Mac Otakara’dan gelen yeni bir rapor, Apple’ın Nisan 2021’de iPhone SE 3 ile birlikte ikinci nesil AirPods Pro’yu piyasaya süreceğini iddia ediyor. Rapor, Çinli tedarikçilerden alınan bilgilere dayanıyor. Kaynaklara göre AirPods Pro, kalınlığı 21 mm’de aynı kalacak olsa da, biraz daha dar olacak (54 mm’ye karşı 60 mm) yeniden tasarlanmış bir kasayla gelecek.

iPhone SE 3 hakkında herhangi bir ayrıntı vermiyor. Raporlar, Apple’ın 5.5 inçlik bir iPhone SE ‘Plus’ varyantını piyasaya süreceğini öne sürüyor. Dokunmatik Kimliğe dayalı Ana Ekran düğmesinin kalması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Apple geçen yıl Nisan ayında iPhone SE 2 yenilemesini başlatmıştı. Şirketin cihazı bu kadar erken güncellemesi pek olası değil ve bu kadar yakında bir iPhone SE yenilemesi başlatmayı planlıyorsa , daha büyük bir ‘Plus’ modeli çok daha anlamlı olacaktır.

Geçen yıl Ekim ayında bir Bloomberg raporu, Apple’ın yeni nesil AirPods Pro’yu daha kompakt hale getirmek ve gövdeyi ortadan kaldırmak istediğini belirtmişti . Yaklaşan AirPods Pro yenilemesinin Galaxy Tomurcukları ve Piksel Tomurcuklarına benzer görünmesini hedefliyor, ancak tüm bileşenleri bu kadar sınırlı bir alana sığdırmak için mücadele ediyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir