Apple, iPhone SE 3’ü 2022’de Piyasaya Sürebilir

Apple, iPhone SE 3’ü 2022’de Piyasaya Sürebilir

Apple’ın iPhone SE serisini her yıl yenilediği bilinmese de, yeni bir rapor Apple’ın üçüncü nesil Special Edition iPhone SE 3 planını detaylandırıyor. JP Morgan’ın tedarik zinciri analisti William Yang tarafından sağlanan bilgilere dayanmaktadır.

William Yang, çoğunlukla şu anda Apple’ın tedarik zinciri ölçümlerini tahmin etmesiyle tanınıyor. Geçenlerde Apple’ın iPhone 12 mini üretimini önümüzdeki çeyrekte durdurabileceğini iddia etti . AppleInsider’a paylaşılan bir notta Yang, Apple’ın 2021’de iPhone SE’yi yenilemeyeceğini iddia ediyor. Bunun yerine şirketin 2022’nin ilk yarısı için bir “iPhone SE 3” lansmanı üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

iPhone SE 3’ün de selefi ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Bu rapor , geçtiğimiz günlerde Apple’ın Nisan 2021’de iPhone SE 3 ve AirPods Pro 2’yi piyasaya süreceğini iddia eden Mac Otakara’nın iddialarına aykırı .

Apple’ın ayrıca iPhone SE 2020 ile çıkması beklenen ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen bir iPhone SE Plus sürümü üzerinde çalıştığı biliniyor. Geçen yıl popüler analist Ming Chi-Kuo, iPhone SE Plus’ı 2021’in ikinci yarısında görebileceğimizi iddia etti .

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir