Apple, Lightning Girişli Cihazlar İçin Ethernet Adaptörünü Satışa Sundu

Apple, Lightning Girişli Cihazlar İçin Ethernet Adaptörünü Satışa Sundu

Apple, cihazlarının internete kabloyla bağlanabilmesini sağlayan adaptörü piyasaya sürdü.

Apple cihazların tek bir girişe sahip olması ve bu sebeple sadece kendi ekosistemi içerisinde çalışması bazı durumlarda gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Örneğin Lightning girişine sahip bir iPad’iniz var ve bu iPad üzerinden sunum yapmak istiyorsunuz. Apple bu ve bunun gibi durumlar için kullanıcılarının ek bir adaptör almalarını istiyor.

Bunun anlamı Ek bir adaptör almak cebinizden en az 250-300 TL’nin daha çıkması demek oluyor. Kullanıcılar ise bu çözümü hem pahalı olması hem de yanlarında sürekli kablolar ve adaptörler taşımaları sebebiyle hiç mi hiç beğenmiyor. Apple ise bu çözümünden vazgeçmeyerek yeni bir adaptörünü daha piyasaya sürdü.

Belkin tarafından üretilen olan yeni adaptör, Lightning girişine sahip iPhone ve iPad’lerin kablolu internete bağlanabilmesini sağlıyor. Kablolu bir şekilde internete bağlanan cihazlar üzerinde uzun süreler çalışılabilmesine ABD’li teknoloji devi, adaptöre eklediği şarj girişiyle olanak tanıyor. Apple’ın Belkin marka yeni adaptörünün fiyatı ise çılgınca gelebilir Apple “Lightning Girişi ile Ethernet + Güç Adaptörü” ürününün fiyatını 99,99 dolar olarak belirlemiş durumda.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir