Apple Lightning kablosu ile iPhone’unuzu hızlı şarj etmek

Apple Lightning kablosu ile iPhone’unuzu hızlı şarj etmek

Merhaba arkadaşlar günümüzün en popüler teknolojisi hızlı şarj bu yazımızda iPhone’unuzun pilini 30 dakika içinde yüzde 50’ye kadar şarj edebilmek için neye ihtiyacınızın olduğundan bahsedeceğim

Hızlı şarj özelliği, iPhone 8 veya sonraki model telefonunuzu şarj etmeniz için hızlı ve kolay bir yol sağlar. Apple USB-C – Lightning kablosu ve aşağıdaki adaptörlerden birini kullandığınızda iPhone’unuz 30 dakika içinde yüzde 50’ye kadar hızla şarj olur:
  • Apple 18 W, 29 W, 30 W, 61 W veya 87 W USB-C Güç Adaptörü
  • USB Güç İletimi’ni (USB-PD) destekleyen benzer bir üçüncü taraf USB-C güç adaptörü

Hangi Apple Güç Adaptörüne sahip olduğunuzdan emin değilseniz adaptörün altındaki vat gücü bilgisini kontrol edin:

Not:* Testler Apple tarafından, Ağustos 2017’de üretim öncesi iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus birimleri ve yazılımlarıyla, Ağustos 2018’de de üretim öncesi iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR birimleri ve yazılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Testlerde aksesuar olarak Apple USB-C Güç Adaptörleri (18 W Model A1720, 29 W Model A1540, 30 W Model A1882, 61 W Model A1718, 87 W Model A1719) kullanılmıştır. Hızlı şarj testleri, şarjı bitmiş iPhone birimleriyle gerçekleştirilmiştir. Şarj süresi çevresel faktörlere göre değişir. Gerçek sonuçlar farklı olabilir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir