Apple TV nedir

Apple TV nedir ;

Günümüzde Televizyon, hayatımızın çok önemli bir parçası. Büyük ekranlarımızın etrafına toplanıp, güzel filmleri ve önemli olayları birlikte izliyoruz. Yine de nedense televizyon izleme deneyimi genel olarak pek bir gelişme göstermedi. Ta ki bugüne kadar. Her şey, televizyonun geleceğinin uygulamalarda yattığını anlamakla başlıyor. Uygulamalar, izleme deneyimimizde hızla daha belirleyici hale geliyor. İşte bu nedenle, tvOS adında yeni bir işletim sistemine ve ekranınızla etkileşim kurabilmenin yenilikçi yollarına sahip yepyeni bir zemin inşa ettik. Bu, yeni Apple TV. Bu, televizyonun geleceği.

işte Artık App Store şimdi televizyonunuzda. Heyecan verici, popüler oyunlar ve oturma odanızı bir fitness salonuna veya sınıfa çevirecek uygulamalar. Ailecek oyun oynama kavramını yeniden tanımlayacak, başkalarıyla paylaşabileceğiniz deneyimler. Geliştiricilerin bu potansiyeli nasıl değerlendireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

işte 4.Nesil  ve 3. Nesil Apple TV tanıtımı içindekiler

Kutunun İçindekiler.

Touch Surface özellikli Apple TV Remote2

Apple TV

Lightning – USB Kablosu

Güç kablosu

ABD versiyonu gösterilmiştir

(HDMI kablosu ayrı satılır)

 

Genel Özellikler

Uygulamalar, televizyonun geleceğinde başrolde. Mobil aygıtlarınızda televizyon izlemek için zaten çeşitli uygulamalar kullanıyorsunuz. Büyük ekranlı televizyonunuzun geleceği de tam olarak bu. Yeni Apple TV, bu gerçek düşünülerek tasarlandı. Ve Touch surface özellikli Apple TV Remote, izleyecek iyi bir şeyler bulmak için tüm bu uygulamalarda teker teker arama yapma zahmetini ortadan kaldırıyor. Ek olarak, App Store oyunları ve uygulamaları oturma odanız için özel olarak hazırlanan büyük ekran deneyimi ile televizyonunuza taşıyor. Yeni Apple TV’ye hoş geldiniz. Televizyonun yeni sezonu başlıyor.

İhtiyacınız olanlar

HDMI kablosu

HDMI girişi olan yüksek çözünürlüklü TV

Kablolu veya kablosuz bir ağ

iTunes’dan içerik satın alma, kiralama ve Ev İçi Paylaşım için iTunes Store hesabı gerekir iTunes’u indirin

Geniş Bant internet bağlantısı (ücret uygulanabilir)

Teknik Destek ve Apple TV Garantisi

Her Apple TV, satın alma tarihinden itibaren 90 gün geçerli, ücretsiz telefonla teknik destek güvencesiyle birlikte gelir. Ayrıca, Apple TV’niz ve birlikte gelen tüm aksesuarlar, ilk satın alma tarihinden itibaren bir yıl boyunca arızalara karşı sınırlı donanım garantisi kapsamındadır.

Evet arkadaşlar Apple TV hakkinda ufak bilgilendirmeler bunlardi detaylar için apple’ın kendi sayfasini ziyaret edebilirler

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir