Apple Ucuz iPhone XR özellikleri

Apple Ucuz iPhone XR özellikleri

Apple iPhone XR özelliklerinden bahsedelin  öncelikle ilk kez köşeden köşeye, LCD bir ekrana sahip olan iPhone XR, 6.1″ boyutuyla bir önceki seleflerinden olan iPhone 8 Plus dan çok daha fazla görüntü imkanı sunan bu model, yine aynı etkinlikte duyurulan yeni iPhone XS ve XS Plus adlı modellerle benzer özellikleri taşımakta. Kamera, ekran ve kasanın malzeme yapısı dışında iPhone XS’ e oldukça benzeyen model, fiyatıyla daha cazip ve tercih edilesi bir model haline gelebilir.

Suya, toza ve darbeye karşı dayanıklı IP67 sertifikasına sahip ekran bulunmakta. Bu ekranın, şu ana kadar akıllı telefonlarda kullanılan en iyi LCD panel olduğunu iddaa eden Apple, ekrana Liquid Ekran adını vermiş. 1792×828 piksel çözünürlüğe sahip ekran, 326ppi piksel yoğunluğu ile 1.4 milyon piksele sahip. iPhone XS serisinde bulunan dokunarak uyandırma özelliği bulunmakta

Kameraya gelecek olursak, iPhone XS üzerindeki 12 Megapiksel geniş açı kameraya (f1.8 Diyafram,  Optik Görsel Sabitleme, Portre Modu, Smart HDR) arka kameraya sahip ancak tek fark çift kamera değil, tek kamera bulunmakta. Flash için yine geliştirilmiş true tone flaş ile desteklenmiş. Ön kamerası ise 7 megapiksel.

iPhone XR, yepyeni özelliklere ve optimizasyonlara kavuşmuş iOS 12 ile satışa sunulacak.

iPhone 8 Plus dan daha uygun fiyatlı olacak model, 749$’ dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir