“Apple Vision Pro” uygulama mağazası artık web tarayıcılarından görüntülenebilir

Apple Vision Pro’nun henüz yeni ama hızla büyüyen kütüphanesinde hangi uygulamaların mevcut olduğunu ve yeni eklenenleri görmek isteyenler için bir yol sağlayarak, Apple Vision Pro App Store’un web tabanlı bir sürümünü başlattı.

Bir Apple Vision Pro için “vitrin gezisi” yapmak isteyenler veya sadece yenilikleri görmek isteyenler için, Apple’ın en son donanım eklemesi için App Store artık kullanılabilir durumda.

9to5Mac tarafından fark edilen yeni kulaklık tabanlı App Store, Apple’ın ana web sitesi üzerinden erişilebilir durumda. Diğer Apple mağazaları gibi, yeni eklemeleri, seçilen uygulamalar hakkındaki hikayeleri ve Apple’ın “Bu Hafta Popüler” olarak adlandırdığı diğer bölümleri içerir.

iPhone, iPad ve Mac App Store’larında olduğu gibi, her uygulama için ürün sayfaları, uygulamanın Vision Pro’da nasıl göründüğünü gösteren ekran görüntüleri içerir. Ayrıca, en son sürümle ilgili “Yenilikler”, derecelendirmeler ve yorumlar, uygulama gizliliği ve iç uygulama satın alımları hakkında bilgi de diğer App Store’lar gibi mevcuttur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir