Apple Watch 5: Özellikleri, fiyatı ve Çıkış Tarihi

ilk Apple Watch Nisan 2015’te piyasaya sürüldü ve günümüze kadar 4 seri Apple Watch Üretildi.  Yeni Apple Watch 5 ile ilgili söylentiler ve detaylardan biraz bahsedeceğiz.

2019 sonbaharında piyasaya sürülmesi beklenen yeni Apple Watch Series 5 ile artık sızıntılara, söylentilere göre Diğer ülkelerde kullanıma sunulacak  olan EKG kalp atış hızı ölçümleri Apple Watch 3’te gördüğümüz ancak Watch 4’te görmediğimiz seramik kasa tasarımı Apple Watch 5 ile geri dönebilir. Bunların yanında daha hızlı performans ve uzun pil ömrüde watch 5 ile bizlere sunulacak.

Apple Watch 5 Kamerası Nasıl Olacak?

Geçen hafta ortaya çıkan Patent görsellerine baktığımız zaman saatin içinden çıkan bir kamera kayışı olduğunu görüyoruz. Kayış üzerinde kullanılacak olan kamera, istenildiği şekilde konumlandırılabilecek. 360 derece çekim yapabilecek bir kamere sisteminden söz ediliyor.

Kayış üzerinde kameranın kullanımı için tam olarak nasıl bir sisteme yer verileceği ise net değil. Bunun için saatin en azından teknik çizimlerinin ortaya çıkmasını beklemek gerekiyor.

Genellikle Apple aygıtları tanıtır ve 10 gün sonra da piyasaya çıkarır, bu nedenle Apple Watch 5’i duyduğunuzda bir tane satın almanız çok uzun sürmez. Fiyatlara gelecek olursak yabancı kaynakların söylediği;

  • Apple Watch 5 40mm, Sadece Wi-Fi: 400 dolar
  • Apple Watch 5 44mm, Sadece Wi-Fi: 430 dolar
  • Apple Watch 5 40mm, Wi-Fi + Hücresel: 500 dolar
  • Apple Watch 5 40mm, Wi-Fi + Hücresel: 530 dolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir