Apple Watch için WatchOS 6 Nasıl Olacak? (Konsept Tasarım)

Apple Watch için WatchOS 6 Nasıl Olacak? (Konsept Tasarım)

WWDC 2019 apple watch içinde  önemli çünkü bu etkinlikte tanıtılması beklenen watchOS 6 güncellemesi ile nelerin hayatımıza gireceğini tıpkı iOS işletim sistemindeki heycan ile bekleyen tayfa haberimiz size.

Ama Tabii ki, çoğu Apple fanatiği Haziran ayında WWDC’de ortaya çıkacak olan iOS 13’ü dört gözle bekleyecek, ancak bazıları watchOS 6’yı görmeyi tercih edecektir. Bu yazımızda tasarımcı Matt Birchler’in watchOS 6  konseptinden bahsedeceğim. WatchOS 5’in tam aksine, bu sürüm, Apple Watch Seri 4 ve daha yeni modeller için dock’u bir ızgara görünümüne dönüşütürüyor.

Apple watch 44mm modelinin, son zamanlarda kullandığınız uygulamaların tam önizlemeleri gibi şeyler için hiç olmadığı kadar fazla alana sahip olduğu anlamına geliyor. Tasarımcı ekran gövde oranını konseptinde iyi değerlendirilmiş ve oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Siri yüzü için yeni bir modüler infograph komplikasyon stiline sahip olan bu konsept çalışmada, Meditasyonun yanı sıra uyku bilgilerini de içeren yeni halkalar da gereksiz büyüklükten kaçınılmış bence başarılı umarım watch OS 6 ‘da bu tarz yenilikleri gerçekten görebiliriz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir