Apple Watch: Kadran Değiştirme Nasıl yapılır

Bu yazımızda 2015 yılında hayatımıza giren ve çıktığından beri Apple Watch, denklemin hem donanım hem de yazılım tarafında yapılan iyileştirmelerle günümüzün popüler Giyilebilir cihazı Apple Watch kadranlarından bahsedeceğim.

Apple Watch Series 4 modelinin daha büyük ekranı ile daha kullanışlı ve güçlü bir hale geldi. Apple, Watch kadranınızı değiştirmenize ve özelleştirmenize izin veriyor. Biz de yazımızda Apple Watch’da kadran değiştirme konusunu ele aldık.

Apple Watch: Kadran Değiştirme NASIL YAPILIR ?

 

Apple Watch’a herhangi bir kadran eklemenin ve özelleştirmenin iki yolu vardır. En belirgin yol giyilebilir cihazın kendisini kullanmaktır. Geçerli kadran görselinize Force Touch aktive olana dek uzunca basın. Sola ve sağa kaydırmak, size Apple Watch’taki geçerli tüm kadranları gösterir.

Sola kaydırın ve Yeni seçeneğini göreceksiniz. Artı düğmesine bastığınızda, Digital Touch veya ekranı kullanarak tüm farklı seçenekler arasında gezinebilirsiniz.

Bir kerede saate birden fazla kadran türü (Siri kadranı gibi) eklemek mümkün. Eklenecek bir kadran bulduğunuzda sadece normal şekilde basılı tutun ve ekleyin. Özelleştirmek içinse Force Touch’ı uygulayın ve ardından Özelleştir’i seçin.

Kadran eklemenin ve özelleştirmenin en iyi yolu, özellikle de Apple Watch’ta yeniyseniz, iPhone’unuzdaki Watch  Uygulamasını açın ve ardından ekranın altındaki Kadran Galerisi sekmesini seçin.

Tüm kadranları daha büyük iPhone ekranında görmek mümkündür. Kullanılabilir tüm kadranları görmek için aşağı kaydırın ve Watch’a eklemek istediğiniz bir seçenek bulduğunuzda, kadrana dokunmanız yeterlidir. Bir sonraki sayfa, kadranın kısa bir açıklamasını sunar ve farklı renk, stil ve komplikasyon seçeneklerini görmenizi sağlar. Kadranı Apple Watch’ınıza göndermek için Ekle‘ye basın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir