Apple Yeni AirPods Pro ve iPhone 12 Reklamlarını Yayınladı

Apple, YouTube’da biri iPhone 12 serisindeki Ceramic Shield camı, diğeri AirPods Pro’yu tanıtan iki yeni reklam yayınladı . “Jump” başlıklı AirPods Pro reklamı, kulaklıkların Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve Şeffaflık özelliklerini vurgular.

Videoda çalan şarkı, Young Franco’nun “Fallin ‘Apart” şarkısı. Apple, bu yeni reklamı, üçüncü nesil AirPod’ları tasarım iyileştirmeleriyle piyasaya süreceğine dair söylentiler arasına düşürdü, ancak 23 Mart’ta ANC’yi sans.

İPhone 12 reklam başlıklı “Cook” gösterileri yemek yaparken yoğun onun iPhone 12 kullanan bir şef. Telefonun toz ve suya dayanıklılık özellikleri, Seramik Kalkan camı ile birlikte, işlem sırasında kapsamlı bir şekilde test edilir. Üzerine un ve diğer malzemeler de serpilerek defalarca yüzüstü bırakılır.

İPhone 12 serisi, 6 metreye kadar suda 30 dakikaya kadar toza ve suya dayanıklı olmasını sağlayan IP68 sertifikasına sahiptir. Ayrıca, Apple’ın cesurca “herhangi bir akıllı telefon camından daha sert” olduğunu iddia ettiği önde ve arkada Seramik Kalkan panelleri bulunuyor. Dayanıklılık testleri, Ceramic Shield’in iPhone’larda kullanılan önceki cam panellerden daha dayanıklı olduğunu ve düşmelere daha iyi dayanabileceğini göstermiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir