Apple’dan Şaşırtan batarya değişimi hamlesi!

Apple’dan Şaşırtan batarya değişimi hamlesi!

Bildiğiniz üzere son zamanlarda servisler ücretlerinde yaptığı indirimlerle konuşulan Apple şirketi, söylentilere göre oldukça sevindirici bir haberle gündemde.

Apple, garanti kapsamında telefonunu onarım yaptırmak isteyenler için bu zamana kadar bazı şartları istiyordu ancak yeni gelişmeyle beraber  yıllardır uyguladığı katı kurallardan vazgeçmiş gibi. Çünkü iPhone’u onarım için servise götürdüğünüzde, garanti kapsamında ücretsiz onarılabilmesi için aranan şartlardan bir tanesi de telefona o zamana kadar herhangi bir onarım, vida açılması veya parça değişimi müdehalesinde bulunulmamasıydı.

işte tamda bu noktada Apple bu şartlardan vazgeçmiş gibi görünüyor ve şirket değiştirdiği politikayla beraber bir devir kapatmaya hazırlanıyor.

Bu gidilecek değişiklikle birlikte, iPhone’un bataryası yetkili servis dışında orijinal olmayan bir batarya ile değiştirilmiş olsa bile iPhone garanti dışı kalmayacak.

Yani yetkili servis dışında gerçekleştirilen batarya değişim işlemi, sizin garantinizi etkileyemecek. Umarız haber doğrudur ve Apple bir kez daha kalitesi ile kullanıcılarını sevindirir diyoruz ilerleyen günlerde bu haberler ilgili detaylarları sizlerle paylaşacağız değerli arkadaşlar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir