Apple’ın Gelecek Ay Yeni AirPod’ları Açıklaması bekleniyor

YouTuber Jon Prosser, Apple’ın yeni AirPod’larının önümüzdeki ay 13 inç MacBook Pro yenilemesi ile birlikte başlayacağını iddia ediyor. Yenilenen AirPod çiftinin, Mart ayında 2020 iPhone SE ile birlikte bir etkinlikte başlaması gerekiyordu, ancak Apple, koronavirüs pandemisi nedeniyle etkinliği asla tutmadı. Geçen hafta iPhone SE’yi basın açıklamasıyla duyurdu.

Yeni AirPods modeli görünüşte dahili olarak ‘B288A’ kodunu taşıyor. İkinci nesil AirPods, dahili kod adı ‘B288’ taşıyor, bu nedenle adlandırma şemasına göre, Apple’ın bu yeni AirPod çifti, bunun üzerinde küçük bir yükseltme olacak gibi görünüyor.

Apple’ın yeni AirPod’larının hangi yeni özelliklerin veya geliştirmelerin paketleneceği hakkında bilgi yoktur. Apple’ın AirPods Pro sans ANC’ye benzer bir AirPods Pro Lite üzerinde çalıştığı söylentileri var . Bu, AirPods Pro’dan biraz daha düşük bir fiyat etiketi taşımasına izin verecek ve sporcuları hedef alacaktı.

Prosser daha önce Apple’ın kulak üstü kulaklıklarını bu yıl WWDC 2020’de piyasaya süreceğini iddia etmişti .

Apple , geçen yılın sonuna doğru ANP ve üstün ses kalitesi ile AirPods Pro’yu piyasaya sürdü . Yılın başında , yeni H1 çipi , daha uzun pil ömrü ve daha düşük gecikme süresi ile ikinci nesil AirPod’ları duyurmuştu .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir