Apple’ın Katlanabilir iPhone Tasarımı Görüntülendi

Apple’ın Katlanabilir iPhone Tasarımı Görüntülendi

Günümüz teknolojisininde önemli bir noktaya gelen katlanabilir ekran teknolojisi daha çok konuşulmaya devam edecek teknoloji devlerinin çok önceden bu işte sıraya girdiğini biliyoruz.

Günümüz Teknoloji dünyası şu anda markaların katlanabilir telefon konseptlerini merak ediyor. Buna göre hemen her büyük marka bir konsept tasarım göstermiş olsa da Apple tamamen sessiz kalan taraftaydı. Ancak bu durum şimdi değişti.

Apple’ın Katlanabilir iPhone Tasarımı olduğu iddia ediliyor

Daha Önceki söylentilere ve sektörün içerisindeki yorumlara göre, Apple ilk katlanabilir ekranlı iPhone’u 2020 için planlıyor. İddiaya göre bu “farklı bir yaklaşım” ile gerçekleşecek.

Apple’ın Ortaya çıkan katlanabilir patent başvurusu son olarak 2016’da güncellenen ve ilk kez 2011’den başvurulan orijinal bir belgeyi gösteriyor. Şimdi merak uyandıran şemalara birlikte göz atalım. Çizimler, hemen hemen her yönden katlanabilen bir iPhone‘a işaret ediyor.

iddia edilen görüntülerde katlanabilir iPhone’un ekranının her şekilde kıvrılabilir olacağı gösteriliyor. Yani telefonun bir ön ya da arka yüzü olmayacağanın işareti. Apple simetriye her daim önem veriyor. O nedenle cihazı diğer markalardan ayıran bir şey de bu olacak. Katalanabilir ekran teknolojisi ile ilgili daha çok göreceğiz değerli arkadaşlar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir