Apple’ın One More Thing etkinliği lansmanını bugün nasıl izleyebilirsiniz?

Apple’ın One More Thing etkinliği lansmanını bugün nasıl izleyebilirsiniz?

Apple, Apple’ın Yeni Mac’leri tanıtmasının beklendiği 10 Kasım’da “One More Thing” etkinliği düzenliyor .

Apple WWDC 2020’de Mac’leri Intel işlemcilerden kendi donanımına geçirmeyi planladığını duyurmuştu. Bu nedenle, nihayet ARM tabanlı Mac’lerin yanı sıra MacOS 11 Big Sur işletim sistemini de duyurabilir.

Apple’ın AirTag’leri ve kulak üstü AirPod’ları da yoğun bir şekilde söylentiler arasında yer almmakta.

Apple’ın One More Thing etkinliği ne zaman?

Apple’ın etkinliği 10 Kasım 2020 Salı günü, yerel saatle Cupertino’ya kadar 10: 00 PDT’de başlayacak. İşte farklı bölgesel zamanlar:

  • ABD Batı: 10:00 PDT
  • ABD Doğu: 13:00 EDT
  • İngiltere: 18:00 BST
  • Orta Avrupa: 19:00 CEST
  • Çin (Pekin): 01:00 CST (11 Kasım)
  • Japonya: 02:00 JST (11 Kasım)
  • Avustralya (Sidney): 03:00 AEST (11 Kasım)

Apple’ın etkinliğini nasıl izlerim ?

Alternatif olarak, Apple TV için App Store’daki Apple Events uygulaması aracılığıyla Apple TV’nizde izleyebilir veya AirPlay aracılığıyla iOS cihazınızdan akış gerçekleştirebilirsiniz. En son Apple TV yazılımı veya tvOS ile ikinci nesil bir Apple TV olduğundan emin olun.

Her şeyden önce, çoğu insan bu olayın geleceğinden şüpheleniyordu. Şirket geçen ay iPhone’a özel bir etkinlik düzenledi ve ondan bir ay önce de en son Apple Watch ve iPad’ler için bir etkinlik düzenledi. Ancak Apple daha önce ARM tabanlı Mac’leri bu yılın sonlarında piyasaya süreceğini söylemişti. Yani bunun ne zaman olacağı belli değildi – şimdiye kadar.

ARM tabanlı Mac Apple Silikon nedir?

Yaklaşan “One More Thing” etkinliği, Apple’ın özel ARM tabanlı CPU’lar çalıştıran bir Mac’i ilk kez tanıtması olacak . Bir rapora göre, bir 13 inç MacBook Air ve iki MacBook Pro modelleri (13 inç ve 16 inç): Elma üç yeni dizüstü çıkartması bekleniyor Bloomberg’in Mark Gurman da yeniden tasarlanmış iMac söyledi, yeni Mac mini ve Tamamı Apple Silicon tarafından desteklenen yarım boyutlu bir Mac Pro da geliştirme aşamasındadır.

AirPods Studio

AirPods Studio: Söylentiler, sızıntılar ve şu ana kadar bildiğimiz her şey
Apple’ın kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek bir çift yüksek kaliteli, kablosuz kulak üstü kulaklık geliştirdiğini gösteren küçük bir kanıt yığını var.

Kulak üstü kulaklıklar Beats kulaklıklar olmayacak . Bunun yerine Apple markalı olacaklar ve AirPods X veya AirPods Studio olarak adlandırılabilirler. Sızan iOS 14 kodu , tanınmış Apple izleyicilerinden gelen raporlar ve hatta bu kulaklıkların gerçek olduğunu ve yakında çıkacağını gösteren bir Hedef listesi var. Son zamanlarda, Apple’ın tüm mağazalarını üçüncü taraf kulaklık taşımayı bırakmaya yönlendirdiği bildirildi. Belki de Apple’ın AirPods serisini genişletmeyi planladığının bir başka işareti.

AirTags Nedir

AirTags: Söylentiler sızıyor ve şu ana kadar bildiğimiz her şey
Elma güya rakip için yeni ürünler üzerinde çalışıyor Karo , sırayla öğelere ataşeler Bluetooth veya kitle kaynaklı boyunca onları bulmak için bu popüler bir donanım izci. Benzer şekilde, Apple’ın AirTag olarak adlandırıldığı düşünülen izleyicileri, kullanıcıların kayıp veya çalınan eşyaları bulmalarına olanak tanıyacak. Bu cihazların varlığı, geçen yıldan bu yana medya ve sızıntılar tarafından geniş çapta rapor edildi. Dairesel diskler gibi görünmeleri ve Apple’ın ultra geniş bant teknolojisine sahip olmaları bekleniyor .

Cihazlarınızı bir odada bile tam olarak bulmak için büyük olasılıkla kitle kaynak kullanımı ile birlikte standart iOS Find My uygulamasını kullanacaklar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir