Arçelik Teknik Servisinde 20 Yıllık Tecrübe

Arçelik Teknik Servisinde 20 Yıllık Tecrübe

Profesyonel kadro, donanımlı araçlar ve kesintisiz çağrı merkezi. Acıbadem Arçelik Servisi firmamızın en büyük 3 farkı bunlar. Yıllardır bölgede teknik servis hizmeti sunan Acıbadem şubemiz bölge sakinlerine yaptığı onarımlar için 1 sene garanti veriyor. Garantili Arçelik servis hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Eğer Acıbadem semtinde ikamet ediyorsanız diretk olarak bizi aramanız sorunları çözecektir. Kaliteli ve garantili tamir hizmeti sunuyoruz. Arızası olan tüm Arçelik cihazları aynı gün içinde tamir ediyoruz. Arızası ne olursa olsun her sorun yerinde giderilir. Arçelik çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı, fırın, ocak, kombi, klima, elektrik süpürgesi onarımı yapıyoruz.

Arçelik çamaşır makineniz çalışmıyor, ses yapıyor, su akıtıyor, temiz yıkamıyor veya sıkmıyorsa bizi hemen arayarak servis talep edebilirsiniz. Arçelik çamaşır makinesi beyaz eşya kullanıcılarının ilk tercihidir. Kalitesi, sağlamlığı ve şık tasarımı ile sizlere güven veren tek cihaz Arçelik çamaşır makinesidir. Peki Arçelik çamaşır makinelerinde arıza olursa ne yapacaksınız? Eğer Arçelik çamaşır makinenizin teknik bir arızası var ise bizi arayarak servis talep edin. Servisimiz aynı gün içinde gelip sorunu çözecektir. Koşuyolu Arçelik Servisi bu bölgede ikamet eden Arçelik kullanıcılarına 1 sene garantili teknik servis hizmeti sunuyor. Yaşadığınız tüm teknik sorunlar için bizi arayabilirsiniz. Teknisyenlerimizin her biri işinin ehli ve tecrübeli kişilerdir. Arçelik çamaşır makinenizi anında tamir ederiz. Tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Arçelik çamaşır makinenizin kazanından ses geliyor ise bunun için atölyeye gitmesi gerekir. Peki atölyeye giden cihazınız ne zaman geri gelir? Kazan onarımları veya değişimleri maksimum 2 iş günü içinde biter. 1 iş günü de deneme süresi vardır. Toplamda 3 iş gününde tüm işlemleri biter ve size teslim edilir. Cihazınız gelmeden önce sizi teknisyenler arar ve randevu verir. Cihazınız atölyeden çıkmadan temizlenir ve streçlenir. Dilerseniz paslı yerlerin boyanmasını talep edebilirsiniz. Sonradan atılan boyaların kalkma riski olduğu için sizden talep gelmeden boyama yapmıyoruz.

Arçelik bulaşık makineniz kapaktan su akıtıyorsa bunda korkacak bir durum yok. Bunun sebebi cihazın aşırı basınçla su püskürtmesidir. Basınç kontrolü yapılmalı, motor kontrol edilmeli ve fıskiye değişmelidir. Peki bunun için ne yapacaksınız? Beylerbeyi Arçelik Servisi firmamızı arayarak teknik servis kaydı bırakmanız yeterli olacaktır. Kaliteli bir su akıtma sorunu çözümü için doğru adrestesiniz. Sektörün ve Beylerbeyi semtinin en eski teknik servisi olarak her zaman yanınızdayız. Bu bölgede 10 yılı aşkın bir süredir özel servis olarak hizmet veriyoruz. Arçelik firması ile bir bağlantımız yok. Fakat Arçelik yetkili servislerinden daha uyguna çözümler sunuyoruz. Asla onarımı yapılacak bir şey için parça değiştirmeyiz. Tamiri yapılacak herşey tamir olur. Servisimizde tüm çözümler en uygun fiyata yapılır. Dilerseniz kredi kartınız ile ödeme

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir