Artık Spotify ile Facebook Hikayelerine 15 Saniye Müzik ekleyebilirsiniz

Artık Spotify ile Facebook Hikayelerine 15 Saniye Müzik ekleyebilirsiniz

Bugünden itibaren Spotify, Facebook Hikayeleri’ne en sevdiğiniz şarkının 15 saniyelik klibini eklemenize izin verecek. Bu arada, önizlemeyi tıklayan kullanıcılar spotify sitesine yönlendirilecek ve şarkının tamamını dinleyebilecekler. Spotify bunu “hayranlarla bağlantı kurmanın daha güçlü bir yolu” olarak ifade ediyor. Önizlemeler Spotify’ın Web API’si yardımıyla oluşturulur.

Spotify’dan Facebook’a bir şarkı paylaşmak için tek yapmanız gereken Spotify uygulamasından “Paylaş”a dokunmaktır. Bir sonraki adımda, Facebook’u seçmeniz gerekir. Hikayelerinizi görüntülerken, izleyiciler şarkıyı arka planda duyacak ve gerekirse parçanın tamamını dinlemek için “Spotify’da Oynat”a dokunabilirler.

İlginçtir Spotify bu yılın başlarında Facebook özelliği ile benzer bir paylaşım getirmişti, sadece daha sonra kesilecek. Bununla ilgili olarak, müzik akışı devi şimdiden Instagram kullanıcıları için benzer bir özellik sunuyor.

Şu andan itibaren Spotify kullanıcıları Facebook Hikayeleri’nde tek bir parça önizlemesini paylaşabilecekler. Ayrıca podcast’ler, çalma listesi, albümler ve profiliniz gibi diğer içerikleri de paylaşabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir