Balon Patlatma Oyunları

Balon Patlatma Oyunları

Klasik balon patlatma oyunları arasında yer alan flaş balon patlatma oyunu yıllardır en çok sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Klasik balon patlatma oyunu aynı renkte üç veya daha fazla balonun bir araya gelip patlamasıyla ilerleyen bir oyun çeşitidir. En güzel balon patlatma oyunlarındaki yegane amaç puanları kazanarak levelleri daha ileri seviyeye götürme oyunudur. Genellikle kırmızı balonlar mavi balonlar ve yeşil balonlar ile sarı renkli balonlar uyum içerisinde olduğunda oyunda saatlerce vakit geçirebilmek mümkündür.

Oyunun alt kısmında genellikle balon fırlatma oku yer almaktadır; bu ok ve bilgisayarınızdaki mouse yardımıyla aynı renkte olan balonları bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Oyun oynama esnasındaki her bir balon patlatma hamlesinde oyun skorunuz yükselmekte ve puan kazanmaktasınız. Ne kadar çok balon patlatırsanız ve yukarda asılı kalan balonlar ne kadar az miktarda olursa oyunu da o kadar kolay oynayabilirsiniz. Eğer aynı renkte olan balonları patlatamaz ve üst üste yığılmasına neden olursanız artık oktan balon fırlatma mekanizması çalışmamaya başlayacak ve oyun sona edecektir.
Klasik balon patlatma oyununun en güncel versiyonu olan renkli balonlar eşliğindeki renkli balon patlatma ve top patlatma oyunları www.balonoyun.com adresinde yayımlanmaktadır.

Renkli balon patlatma, klasik zuma oyunu ve balon savunması 1, balon savunması 2, balon savunması 3 ve 4 oyunları bu oyun oynama sitesinde bulunmaktadır. Ayrıca 2020 yılından itibaren yeni tasarım ara yüzüyle kullanıcılarla buluşan balon oyun sitesi macera oyunları, kız oyunları, zeka oyunları, ateş ve su oyunları, balon patlatma 2-3-4-5 versiyonları, çeşit çeşit eğlenceli ve yeni oyunlar ile çöp adam savaşları, araba yarışları, bisiklet yarışları, motosiklet yarışları gibi çeşitli oyun tasarımları yine balon patlatma oyunları oynama sitesinin içerisinde yer almaktadır.

Macera oyunları, balon patlatma oyunu, kız balon patlatma ve renkli toplar ile balon savunmaları gibi oyun oynamak isterseniz sizde www.balonoyun.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Tüm balon patlatma oyunları tanıtım sayfasında ve oyun oynama sayfasında alt kısımlarında kullanıcılar yorum yapabilir ve oyun hakkında görüş alışverişinde bulunabilirler. Oyunlar içerisinde geçemediğiniz seviyeler ve bölümler olursa oyun altına yorum yaparak geçemediğimiz bölümleri arkadaşlarınızla görüş alışverişinde bulunarak oyunu üst seviyeye geçebilirsiniz. Renkli balon patlatma oyunları en güzel oyunlar arasında yerini almaktadır.

Yıllardır geleneksel olarak oynamış olduğumuz tetris, su oyunları balon patlatma oyunları ve nostaljik diğer oyunlar aslında klasikleşmiş ve unutulmaz oyunlardandır. En yeni oyunların yer aldığı balonoyun.com adresinde sizde bu klasik ve nostaljik oyunları oynayabilir ve çeşitli balon patlatma maceralarında yer alabilirsiniz. Kolay balon patlatmaca ve balon patlatma avcısı oyunları ile balon savunması oyunları, balon patlatan maymun oyunları, top patlatma çeşitleri balon patlatmaca 2-3-4-5 ve 6. seviye zor bölümlerini ve klasik zuma oyununu balon oyunu adresinden oynayabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir