Bard AI Yapay Zeka ve sohbet robotuna nasıl erişilir?

Merhabalar iPhone, iPad, Mac veya diğer uyumlu cihazlarınızdaki bir tarayıcıyı kullanarak Google’ın ChatGPT rakibi olan Bard AI sohbet robotuna erişmek için bu adımları izleyin.

Google Bard nedir?

Bard, karmaşık soruları yanıtlayabilen Google’ın yapay zeka destekli yeni, deneysel bir sohbet robotudur. Artık Google, yanıtları web’den alınan bilgilere dayansa da, Bard’ın aramanın yerini almadığına hemen işaret ediyor. Web’den verilerin hurdaya çıkarılması, ChatGPT ve Bard gibi AI sohbet robotlarının en büyük sorunudur çünkü bu şeylerin raydan çıkmasına, kullanıcılara hakaret etmesine ve gaza gelmesine neden olabilir. Bu diş çıkarma sorunlarının Bard’ı da rahatsız edip etmeyeceğini göreceğiz.

Google Bard AI yapay zekaya nasıl giriş yapılır?

Tarayıcınızı bard.google.com’a yönlendirerek desteklenen bir bölgede Bard’a erişebilirsiniz, ancak kişisel Google veya Gmail hesabınızı sağlayarak bir bekleme listesine katılmanız gerekir (Google Workspace hesapları çalışmayacaktır).

  1. Safari, Chrome, Firefox, Opera veya Edge’i kullanarak bard.google.com’u ziyaret edin .
  2. Bekleme Listesine Katıl düğmesini tıklayın .
  3. Kişisel bir Gmail/Google hesabıyla oturum açın (Workspace hesapları çalışmaz).
  4. İstendiğinde, Evet, varım’ı tıklayın .

Bekleme listesine girdikten sonra, Google’dan yapay zeka sohbet robotuna erişim izni aldığınızı onaylayan bir e-posta bildirimi için gelen kutunuzu kontrol edin. Bard’ı kullanmak için 18 yaşından büyük olmanız gerektiğini unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir