Turkish Acoustic

Basotect Sünger

Akustik ses yalıtımı ürünlerinden biri olan Basotect Sünger dekoratif bir görünüme sahip olması ile birlikte özel olarak üretimi yapılmaktadır. Melamin görünüme sahip olan basotect süngerler üretiminde yanlış hammaddeler kullanımı sağlanarak üretimi yapılması halinde üzerinde boya kullanılırsa eğer ses yalıtımı değerlerini kaybedebilir. Bu nedenle basotect süngeri temin edeceğiniz zamanlarda en doğru yerlerden temin etmeye dikkat etmeniz gerekmektedir. Akustik ses yalıtımı ürünü olan basotect sünger evlerinizde ofislerinizde stüdyolarda ve daha birçok alanda kullanım sağlayabilirsiniz beyaz renge sahiptirler basotect süngerler labirent sünger, piramit sünger, yumurta sünger olarak üretimi yapılmaktadır. Ses yalıtım değerleri sertifikasyonları ve yanmazlık değerleri diğer siyah renkte olan akustik süngerlere göre değişiklik göstermektedir.

Basotect Sünger yangına dayanıklı beyaz veya açık gri renklerinde üretilmektedir. Orta ve yüksek frekanslardaki seslerin emilimini çınlama seslerini engellemek gibi yankı problemlerini engellemek adına kullanılan ürünlerdir bu ürünleri kullanarak ses geçişini engel olmakta size katkısı fazla düzeyde olmayacaktır. Dolayısıyla yankı problemleri ile birlikte ses geçişini de engellemek istediğiniz taktirde birçok ürünümüzle birlikte kullanımını sağlamanız halinde hem ses geçişine engel olabilirsiniz hem de yankı problemlerine engel olabilirsiniz.


Ses yalıtımında önemli faktörlerden birisi ürünlerin doğru bir şekilde üretilip tarafınıza teslim edilmesidir aksi halde satın alacağınız ürünlerde ortam akustiğini sağlayacak veya ses geçişini engelleyecek hammaddeler ürünün üretimi esnasında kullanılmıyorsa duvarlarınızda dekoratif görünüm dışında ekstra bir akustik çözüm sunmayacaktır sizlere Basotect Sünger yankı problemleri gibi akustik çözümler sunmaktadır sizlere dolayısıyla satın alacağınız ürünlerde ürünle ilgili sertifikalara ses emiş değerleri gibi birçok değerleri doğrulamanız gerekmektedir. Melamin görünüme sahip olan dekoratif basotect süngerlerle birlikte ses geçişini engellemek istediğinizde birlikte kullanabileceğiniz ürünler hakkında bilgi paylaşacağım sizlerle. Basotect süngerlerin kullanımda arka katmanında dilerseniz bariyerli bondex sünger kullanmanız halinde yalnızca ortam akustiğini sağlamaktan ziyade ses geçişlerine yan komşularınızdan gelen seslere veya kayıt alıyorsanız ortamınızda bulunan yüksek sesleri en alt düzeye indirerek ses geçişine en aza indirebilirsiniz veya bütçenize uygun bir çözüm uygulamak isterseniz iki katman basotect sünger ortasına akustik bariyer kullanımı sağlarsanız toplamda üç katman haline gelmektedir, ses geçişlerine bu şekilde de çözüm bulabilirsiniz. Bariyerli basotect süngerlerle ilgili mukavemeti yüksek olan yapıştırıcımız ile birlikte izole edilmiş halde de bizlerden temin edebilirsiniz.

Melamin foam adı verilen basotect süngerler melamin köpükten elde edilmiş olup açık hücreli bir akustik sünger türüdür. Basotect Sünger dekoratif bir görünüme sahip olması nedeniyle günümüzde çok rağbet gören ürünler arasında yer almaktadır. Köpük gibi görünüme sahip olan basotect süngerler uçaklarda, teknelerde de kullanımı sağlanmaktadır. En doğru hammaddelerle üretimini gerçekleştiren Turkish Acoustic fabrikalarında ürünlerle ilgili nasıl yapıldığı hakkında, hangi kalınlıklarda kullanmanız gerektiği alev ilerletme oranları hakkında bilgi alabilirsiniz. Turkish Acoustic basotect süngerleri tüm avrupya satışını gerçekleştirmektedir. Çalışmış olduğu projeler hakkında sitelerinde yer alan referanslar kısmında inceleyebilirsiniz. Devam ediyor olduğu projelerde önerilen ürünler hakkında veya sizlerin kullanmanız gereken ürünler hakkında teknik bilgileri edinebilirsiniz. Açık gri veya beyaz olarak üretilen basotect süngerler hakkında dilerseniz satış ofisi üzerinden numune temini gerçekleştirebilirsiniz. Bariyerli basotect sünger veya bariyersiz halde olan basotect süngerleri görüntüleyebilmeniz mümkün. Sağlığa zararlı kimyasal maddeler ve kanserojen boyalar içermeyen termoset polimer olan düşük yoğunlukta ısıya dayanıklı basotect süngerleri Turkish Acoustic satış ofislerinden veya e-ticaret sitesi üzerinden teminini gerçekleştirebilirsiniz. Tüm ürünleri sertfiikalı olması ile birlikte sertifikaları web sitesi üzerinde yer almaktadır.

Kaynak: https://www.sesyalitimmalzemesi.com/basotect-sunger-panel.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir