Diablo Mobil Oyunu İOS için Duyuruldu!

Diablo Mobil Oyunu İOS için  Duyuruldu!

Blizzcon 2018 World of Warcraft, Overwatch, Diablo, Warcraft ve Destiny gibi çok sayıda önemli oyunu kapsayan çeşitli duyurularla başladı. Birçok hayranın Blizzard’ın Diablo için yeni oyun ya da remaster duyurmasını beklemesine rağmen, ABD’li şirket bir mobil oyun duyurusu yaptı: Diablo Immortal.

Her zaman heryerde oynamanıza fırsat sağlayacak ve Netease Games ile ortaklaşa yapılan bir mobil oyun olan Diablo Immortal,  Diablo 2 ve 3 arasında gerçekleşir ve eskiden anlatılmamış hikayelerin oynanmasına izin verir. Oyunun henüz bir yayın tarihi yok. Diablo: What’s Next Panel’de resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu yeni oyun PC platformları için piyasaya sürülecek güncel bir plan içermiyor ve sadece iOS ve Android cihazlara gelecek.

Diablo Immortal, hikaye olarak ikinci ve üçüncü oyunlar arasında geçecek. Worldstone’un yok edilişinden beş sene sonrasında başlayan hikayede, iki oyunda yer alan karakterlerin başlarından geçenler konu edinilecek. Oyunu Blizzcon’da deneyimleme şansına erişenlerden gelen ilk haberler ise oynanışı keyifli bir mobil oyunun bizleri beklediği yönünde. Ancak Diablo gibi bir klasiği mobilde oynamak gerçekten ne kadar keyif verici olacaktır, karar vermek güç.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir