En iyi 3 İzmir Arçelik Servisi

En iyi 3 İzmir Arçelik Servisi

Günümüz teknolojisinde tüketiciği elektroniği ile iç içe yaşamaktayız. https://tr.servisw.com İzmirin karabağlar ilçesinde özel olarak teknik servis hizmeti vermektedir. Klima, beyaz eşya, kombi, buzdolabı, televizyon, ocak, doğalgaz, petek temizleme, panel değişimi, klima yer değişimi, montaj bakım anakart tamiri gibi işlemlerinizde siz değerli karabağlar tüketicilerine hizmet vermektedir. Profesyonel servis anlayışımız ve önem verdiğimiz müşteri memnuniyeti üzerine faaliyetlerini sürdüren bir firmayız.

Kombi Bakımı ve Petek Temizliği

Isıtma sistemlerinin başında gelen ev ve işyerlerimizde ısıtma amaçlığı kullanmakta olduğumuz kombilerimizin her yıl periyodik bakımlarını yaptırmamız gerekiyor. Karabağlar arçelik servisi Kombi bakımlarında yapılması gereken bazı işlemlerden sizlere bahsetmek istiyorum. Kombi Bakımında neler yapılır? Öncelikle cihazın suyu boşaltılırak gaz vanası elektrik hattı kapatılır güvenliğimiz açısından, daha sonra ön panel kapağımız açılır. Kalorifer ve su tesisatı vanaları kapatılarak cihazın su giriş filitreleri temizlenir, Genleşme tankı havası tamamlanarak, fan temizliği yapılır. Bir sonraki adımda yanma odası temizliği ve ateşleme iyonlarının temizliğini yapabiliriz. kombi bakımlarınızda sizlere yardımcı olmaktadır. Petek temizliği konusunda yeni tesisatların temizliğe ihtiyacı yoktur. Fakat her 4 yılda bir petek temizliği yapmanızı şiddetle öneriyoruz.

Arçelik Servisine Nasıl Ulaşabiliriz?

Buca arçelik servisiolarak teknik ve servis konularında bizlere haftanın yedi günü yirmidört saat 0850 305 5220 nolu çağrı merkezi numaramızdan ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz tarih ve zaman aralağından bizlerden randevu alabilirsiniz. Teknik ekip çalışanlarımız sizlere verilen randevu sürecinde bizzat yakından yardımcı olucaktır.  Arçelik Servis firmamız tarafından yapılan tüm işlemler firmamız tarafından bir yıl garantili olarak yapılmaktadır.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir