En iyi 6 iPhone rehber ipuçları ve püf noktaları

Sosyal medya çağında bile, telefon görüşmeleri, mesajlaşma ve e-posta yoluyla hala çok fazla iletişim oluyor. Özellikle iPhone’unuzu bir işletme veya iş ortamında kullanıyorsanız bu yazımız tam size göre

Tüm iletişimi birbirine bağlayan tek şey iletişim defterinizdir. Kişiler uygulamasında işinizi ve kişisel iletişiminizi kolaylaştıracak çok şey var. En iyi iPhone kişileri ipuçlarını ve püf noktalarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Bilmeniz Gereken En İyi iPhone Rehber İpuçları ve Püf Noktaları

1. Kişileri Google ile Eşitle

Bu işlem basit ve görünmezdir. Tek yapmanız gereken Google hesap senkronizasyonunu etkinleştirmek için [appbox steam [appbox operaaddons gmail oturum aç ve Rehber seçeneğini işaretlemektir. Geri kalan her şey arka planda olacak. Tüm kişiler bir süre sonra buluta yüklenecek ve sizin ve Google senkronizasyonuna gideceğiniz yeni kişiler (yeni kişiler için varsayılan kaynak olduğundan emin olun).

Bunu etkinleştirmek için, Ayarlar > Şifreler ve Hesaplar > Hesap Ekle > Google’a gidin ve Gmail hesabınızı ekleyin. Zaten eklenmiş bir Gmail hesabınız varsa, üzerine dokunun ve Rehber seçeneğini işaretleyin.

2. Sık Kullanılanlar Bölümünü Kullan

Rehberinizi basitleştirmek için, Telefon uygulamasındaki Sık Kullanılanlar özelliğini kullanmaya başlamanız gerekir. Birden fazla faydası var. Her şeyden önce, sık bağlantılarınıza erişmek için hızlı bir yoldur. Ayrıca, Rahatsız Etmeyin özelliği ile de çalışır. Orada, Sık Kullanılanların Rahatsız Etmeyin kurallarını atlamasına izin verecek bir özelliği etkinleştirebilirsiniz, böylece DND etkinleştirildiğinde Aile üyelerinizden arama alabilirsiniz.

3. Siri ile Kullanılacak Rumuzları Ekleyin

Siri’yi insanlarla iletişim kurmak için kullanmak harika. Siri’den birisini aramasını veya mesaj bırakmasını isteyebilirsiniz. Fakat eğer İngilizce konuşamayan bir ülkedeyseniz, Siri’nin isimleri tanımayla ilgili sorunları var. Takma ad özelliği burada geliyor.

Kartviziti açın, yeni bir alan ekleyin ve Takma isim seçeneğini belirleyin. Aileniz için takma isimler ekleyin ve anne, baba, kardeş, kardeşim ve diğerleri gibi onları basit tutun. Aynısını en iyi arkadaşlarınla ​​da yapabilirsin.

4. Widget’a kişiler Kısayolları Ekleyin

Sık Kullanılanlar bölümünüzünü oluşturduktan sonra, onları Hızlı bir şekilde Kilit ekranından arayabilmenizi sağlayacak bir widget ekleyebilirsiniz. Pencere ekranını açın, sayfanın en altına gidin ve Düzenle düğmesine dokunun. Ardından Sık Kullanılanlar pencere aracını ekleyin. Artık Sık Kullanılanlar’ın 4-8’ine hızlı erişiminiz var.

5.Acil Durum Baypasını ayarlama

Rahatsız Etmeyin çok kullanıyorsanız, Acil Durum Bypass özelliğini ayarlamanız gerekir. Temel olarak, Rahatsız Etmeyin özelliğini etkinleştirmiş olsanız bile, bir kişinin size ulaşmasını sağlar. Bunu yapmak için Sık Kullanılanlar özelliğini kullanmak istemiyorsanız, Acil Bypass iyi bir alternatiftir.

Bunu belirli bir kişi için etkinleştirmek için, kartvizitlerini Rehber uygulamasında açın, Düzenle düğmesine dokunun, Zil Sesi’ni seçin ve ardından Acil Durum Bypassseçeneğini etkinleştirin .

6. iPhone Tüm Kişileri Hızlıca Yedekleyin

Google senkronizasyonunu veya iCloud senkronizasyonunu dahil etmek istemiyor, ancak yine de bir yedekleme yapmak istiyorsanız, rehberinizin bir yedeğini düzenli aralıklarla almak için, Rehber Yedekleme uygulamasını kullanın. Daha sonra kendinize e-postayla gönderebilir veya Dropbox’a veya Google Drive’a yükleyebilirsiniz.

Uygulamanın oldukça basittir. Sadece açın, işlemi başlatmak için Yedekle düğmesine basın. Ücretsiz sürüm yalnızca 500 kişiye kadar ücretsiz yedeklemenize izin verir. Sınırı kaldırmak için, uygulamanın Pro sürümünü 12 TL tutarında ücret ödemeniz gerekir.

İndir : Kişilerim Yedeklemesi

1 Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir