En Kaliteli Yangın Algılama Sistemleri Markaları

Yangın, ev ve iş yerleri için en riskli durumları oluşturan bir olaydır. Türkiye’de özellikle kamu alanlarında ve belirli şartlardaki iş yerlerinde yangın alarm sistemi kullanılması zorunlu olur iken sizde eğer konut veya iş yeriniz için yangın algılama sistemleri hakkında bilgi almak istiyorsanız Türkiye’de ki en kaliteli markaları sunmak istiyoruz.

Teletek Yangın İhbar Sistemi

En kaliteli yangın algılama sistemleri markaları arasında ilk sırada üst düzey özellikleri ile Teletek dikkat çekiyor. Özellikle Türkçe dil desteğinin olması ile Türkiye’de en çok tercih edilen yangın ihbar sisteminin diğer dikkat çeken özellikleri ise aşağıdaki gibidir;

  • Hassaslık Ayarı Yapılması
  • Dedektör ve Sensör Kullanılması
  • Yangın Riskinin Oluşması Durumunda Anında Bilgi Vermesi
  • Yangın Riskinin Oluşması Durumunda Anında Su Fiskiyelerinin Açılması
  • Yetkili Kişileri Uyarma Sistemi
  • Türkçe Dil Desteği

Teletek yangın ihbar sisteminin en temel ve dikkat çeken özellikleri yukarıda yer alır iken aynı zamanda her alana montaj yapılabilmesi ile de tercih ediliyor.

Mavili Elektronik Yangın İhbar Sistemi

Türkiye’de Teletek markasının ardından dikkat çeken yangın algılama sistemi markalarından biri de Mavili Elektronik oluyor.

  • Türkçe Dil Desteği
  • Dedektör ve Sensör Kullanılması
  • Anlık Uyarı ve Bilgilendirme
  • Su Fiskiyelerinin Aktif Edilmesi

Fiyat ve performans açısından oldukça elverişli ve tercih edilebilir olan Mavili Elektronik Yangın Algılama Sistemini kullanarak tüm olumsuzluklara karşı önlem alabilirsiniz.

Türkiye’nin En Kaliteli Yangın Algılama Sistemlerini Bulabileceğiniz Markalar

Türkiye’de en çok tercih edilen kaliteli yangın algılama sistemleri olan Teletek ve Mavili Elektronik ürünlerini aşağıdaki markalardan bulabilirsiniz.

MakroTek

2007 yılında kurulan ve 11 yıllık tecrübe ile tüm Türkiye’ye hizmet sunmakta olan MakroTek hem Teletek yangın ihbar sistemi, hem de Mavili Elektronik yangın ihbar sistemi konusunda sizlere uzman bir hizmet sunuyor. MakroTek ile iletişime geçmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan internet sitesine girerek ulaşabilirsiniz.

www.makrotek.com.tr

Karel

1986 yılında hizmet hayatına başlayan Karel bir diğer Teletek ve Mavili Elektronik yangın ihbar sistemini bulabileceğiniz marka oluyor. Tüm Türkiye’ye hizmet sunmakta olan Karel ile iletişime geçerek fiyat teklifi almak istiyorsanız aşağıdaki adresini ziyaret edebilirsiniz.

www.karel.com.tr

Siemens

Siemens, birçok alanda başarılı ürünleriyle tanınan ve ayrıca yangın ihbar sistemini bulabileceğiniz markadır. Tüm Türkiye’ye hizmet sunmakta olan Siemens ile iletişime geçerek fiyat teklifi almak ve ürünleri hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki adresini ziyaret edebilirsiniz.

www.siemens.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir