EvilBane – Kuzgunların Yükselişi Oyunu Tanıtımı

Rpg Sevenlerin beklediği Oyun geçtiğimiz hafta iOS üzerinden yayınlandı oyun şimdilik Kanada App Store’de Bulunmakta fakat Android işletim sistemine 2 gün önce geldiğini belirtelim. Oyunla ilgili kısaca rehber olacak bilgileri verelim

Evilbane oyunu rehber

Muhteşem grafikleri ve kurgusu ile Gerçekten beklediğinize deydi diyebilirinz Evilbane Mobil oyunlar arasında zirveyi kovalayacağından eminim.Netmarble tarafından tasarlanan oyunda Hikaye Modu,Arena da pvp Modu,Kuşatma,Zindan Modları bulunuyor.

EvilBane Oyununda girişte sizleri 3 karakter karşılayacak bunlar Luke,Khara ve Vango isimli hepsinin ayrı özellikleri bulunan karakterlerdir. Luke Knight Online tabiri ile Tank atak ve defansı bir arada götüren karakter olarak adlandıra bliriz Vango is Warrior Atak olarak mükemmel diyebiliriz.Khara da seri vuruşları ile ön plane çıkan Assasin Türünde bir karakter.

evilbane itemler
Oyunda bir çok item bulunuyor Özellikle Zırh yapılarına bayılacaksınız arkadaşlar bu itemlerin derecesine göre oyundaki skilleri kullanabiliyorsunuz.Sıradan,Seyrek,Nadir,Epik,Efsanevi ve En güçlü itemler Destansı adını almış. Cennet taşları ile item upgrade özellikleri seviye özelliklerini bellirli ekipmanlarla güçlerini yükseltebiliyorsunuz itemleri birleştire biliyorsunuz.

evilbane luke

Oyunun Türkçe olmasıda harika yani RPG oyunlarından anlamayanların bile direkt indirip başlayabileceği oyunun adı artık Evilbane. iOS için Sadece Kanada App store üzerinden indirildiğini şuan için Turkiye App store’da yok Fakat 1 haftaya kadar geleceğini düşünüyoruz.

iOS için Ön kayıt yaptırmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayıp mail adresi ile ön kayıt yapabilir ve nadir çıkan silah hediyesini kapabilir. Ön kayıt için tıkla

EvilBane: Rise of Ravens- Oyunu indir ( Kanada App Store link’i )

Oyunun Tantım videosuna yakından bakabilirsiniz 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir