Faturalı Türk Telekom 15 GB İnternet Kampanyası 35 TL

Yeni yıl ile birlikte internet kampanyalarını sayfamız üzerinden yayınlamak istedim. Bugün Türk telekom hatta için 15 GB interneti nasıl 35 Tl ücretle geçebileceğiz bunu anlatacağım.

Faturasız hattan faturalı hata geçen müşterilere 15 GB internet, her yöne 1000 DK ve her yöne 1000 SMS kampanyası ayda sadece 35 TL Turk telekom’da.

Faturalıda 15 GB Tarifesine Nasıl Geçerim? Sorularına yanıt verelim NOT : Bu pakete sahip olmak için Faturalı hatta geçeceğinizi unutmayınız.

Faturalıda 15 GB Tarifesine Nasıl Geçerim?
  • Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp Faturalıda 15 GB Tarifesine geçmek istediğinizi söyleyin. ( 444 1 444)
  • Pakete geçişten sonra iptal etme durumunda, son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimden ve kalan ay ücretlerini ödemek zorunda kalacağınızı unutmayın.
  • Faturalıda 15 GB Tarifesine 35 TL gibi bir ücretle geçmek istiyorsanız 12 ay Türk Telekom faturalı da kalma sözü vermek zorundasınız.

Faturalıda 15 GB tarifesi hakkında bilmeniz gerekenlenler

  1. Bu pakete geçiş yalnızca faturasız hattan geçişe açık olup; faturalıdan geçiş, yeni hat alımı ya da numara taşımayla geçişe kapalı olduğunu bilmelisiniz.
  2. Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeniz gereklidir. Veya da Müşteri Hizmetleri aracılığı ile yaptırabilirsiniz.
  3. 5555’e SMS göndererek taahhüt verdiğinizde, Taahhüt Onay SMS’leri için 2TL SMS ücreti vereceksiniz.
Tarife detayları
Taahhütlü Aylık Ücret35 TL
Taahhütsüz Aylık Ücret45 TL
Aylık İnternet15 GB
Aylık Her Yöne Görüşme Süresi1000 DK
Aylık Her Yöne SMS Hakkı1000 SMS
Ücretsiz Süre Bitiminde Her Yöne Konuşma için;90 Kr/Dk
SMS bitiminden sonra gönderilen SMS başı gönderim ücreti90 Kr/SMS
İnternetiniz Bittiğinde Aşım ÜcretlendirmesiOtomatik olarak durur ve herhangi bir ek ücret çıkmaz

2 Comments

  • Online işlemlerde bana denk geldi onayladım 3 iş günü icerisinde size mesajla geri döneceğiz dediler 3 gün geçti ama hala ses yok ne yapmam lazım

  • Ben yıllardır Türk Telekom kullanıyorum. Neden bize bu tarifeler verilmiyor. İlaaa Türkcell yada Vodafone olmalı. Diğer operatördekiler kadar kıymetimiz yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir