Google’dan Çevrimdışı Video İzleme Uygulaması Youtube GO

Google’dan Çevrimdışı Video İzleme Uygulaması Youtube GO

Google kullanıcıların çevirimdışı video izleme olağanını sağlayan Youtube GO uygulamasını duyurdu. YouTube GO sayesinde videoları çevirimdışı izleyebilir ve paylaşabilirisiniz. Uygulama ile videoları daha indirmeden önce video kalitesine göre değiştirebilir kaliteyi düşürüp veri kaybını azaltabilirsiniz. Yani aslında tam olarak videoyu en düşük kalitede de indirebilirsiniz diye tanımlayabiliriz.

Bunlardan En önemlisi çevirimdışı videoları izleme olanağı olması Youtube Go’nun Akıllı çevrim özelliği ile bu sistemden yararlanacağız. Youtube Go uygulaması şuan sadece hindistan üzerinde test edilebilir durumda olduğunu belirtelim.

Yine de uygulamayı kullanmak isteyenler için sunulmuş durumda. Bu linkten devam ederek uygulamayı beta olarak denemek için başvurabilirisiniz bu uygulama ile ilgili detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

youtubegoindir

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir