Haftanın 4 ücretsiz iOS Uygulaması

Merhabalar aralık ayının son gününde bu haftanın en çok indirilen 4 adet ücretsiz uygulamasını sizinle paylaşmak istedim ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamalar işinize yarıyorsa kaçırmamanızı öneriyoruz. hadi başlayalım;

HDPix – Wallpapers for You

HDPix ekibi tarafından evde hazırlanmış yüzlerce orijinal duvar kağıdını elinizde geçirin. Cihazlarınız için özel olarak tasarlanmış özel duvarların keyfini çıkarın. Bu arka planları başka hiçbir uygulamada bulamazsınız.

[appbox appstore 1315584984]

iPlay: çevrimdışı müzik çalar

Favori müziğinize tüm cihazlarınıza erişin: iPhone, iPad, iPod kitaplığı, Dropbox Sınırsız ücretsiz müziğin ve milyonlarca şarkının, karışımın, remixin, tür ve daha fazlasının keyfini çıkarın.iPlay, internet üzerinden müzik dinleyebileceğiniz video izleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. iPlay ile YouTube veya benzeri platformlar üzerinden dilediğiniz videoyu veya şarkıyı indirebilir, indirdiğiniz şarkıları ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:
● En sevdiğiniz müzikleri arayın.
● En sevdiğiniz çalma listesine müzik ekleyin.
● Çalma listeleri oluşturma ve yönetme.
● Güçlü müzik çalar.
● Albüm resmi gösterin.
● Tam özellikli medya oynatıcı.

[appbox appstore 1380563029]

PicsArt Foto ve Video Editörü 

 PicsArt mobil üzerinde fotoğraf editörü ve resim kolaj yapıcısıdır. PicsArt’ı indirin ve araçlar, efektler, kolaj yapıcı, kamera, ücretsiz clipart kütüphanesi, kullanıcı tarafından oluşturulmuş 5 milyondan fazla çıkartma ve çizim araçlarının keyfini çıkarın. PicsArt, müthiş resimler oluşturmanızı ve düzenlemeye açık resimleri harika kolaj ve mimlere dönüştürerek eğlenmenizi sağlar.

[appbox appstore 587366035]

Hitman Sniper 

Oyunda 150 görev ve 10 adet de kontrat bulunuyor. Oyununun yapısına baktığımızda, Hitman filminden de bildiğiniz, suikastçı bir ajanı canlandırıyorsunuz Hitman: Sniper, hafıza gerektiren bir oyundur. iPad 2, iPad Mini, iPhone 4S ve 5. Jenerasyon iPod Touch, ara sıra performans düşüşleri gösterecektir ve Everyplay’i desteklememektedir. Hitman sniper kısa süreliğine ücretsizdir kaçırmayın

[appbox appstore 904278510]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir