Harry Potter: Wizards Unite Oyununun Çıkış Tarihi açıklandı

Harry Potter: Wizards Unite Oyununun Çıkış Tarihi açıklandı

Pokemon Go‘nun benzeri bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan Harry Potter: Wizards Unite‘in çıkış tarihi belli oldu. Niantic tarafından yapılan açıklamalarda oyun 21 Haziran tarihinde Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de bulunan Android ve iOS kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

Pokemon Go ile yakından tanıdığımız geliştirici şirket Niantic ile WB Games tarafından hazırlanan Harry Potter’ın artırılmış gerçeklik oyunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunseverlerin bu oyunu deneyimleyecekleri tarih 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Yapılan etkinlikle kapsamında oyunun çıkış tarihi belirtilirken oyunla ilgili bir küçük detay da ortaya çıkmış oldu. Ortaya çıkan detaylara göre Niantic, Pokemon Go oyununda yaptığı etkinlikleri, Harry Potter: Wizards’ta da yapmayı planlıyor.

Harry Potter: Sihirbazlar Unite hem iOS hem de Android cihazlar için 21 Haziran Cuma günü resmen başlatılacak. Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ta piyasaya sürülecek. Duyuru, YouTube’da kanalında yapıldı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir