İhtiyacınıza En Uygun Tarifeler

İhtiyacınıza En Uygun Tarifeler
Girl hand touching screen on modern mobile smart phone. Close-up image with shallow depth of field focus on finger.

BTK verilerine göre her ay yaklaşık 1 milyon cep telefonu kullanıcısı, numarasını farklı bir GSM operatörüne taşımaktadır. İhtiyaca en uygun tarifeyi bulmak, cep telefonu kullanıcılarının en çok zorlandıkları konuların başında geliyor. Bu süreci kolaylaştırmak amacıyla kurulan tarifebilir.com’un, kısa zamanda ulaştığı yüksek kullanıcı oranı, kullanıcıların gereksinim duyduğu bu hizmeti en iyi şekilde karşıladığını göstermektedir.

Tarifebilir.com Nedir?

Tarifebilir.com GSM tarifesi karşılaştırma sitesidir. Tarifebilir.com üzerinden; Turkcell tarifeleri Vodafone tarifeleri ve Türk Telekom tarifeleri arasında karşılaştırma yapma ve kendinize en uygun tarifeye ulaşma imkanına kavuşursunuz. Tarifebilir.com, tarife seçerken doğru, objektif bilgiye ulaşmanın zorlukları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Amacı, tarife seçimlerinizin ve numara taşıma taleplerinizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda, hızlı ve kolayca yapılmasını mümkün kılmaktır.

Tarifebilir.com, Sadece 3 Adımda İhtiyacınız Olan Tarifeye Geçmenize Yardımcı Olur

Tarifebilir.com, kullanıcıların mevcut GSM operatörlerini, faturalı veya faturasız olarak kullandıkları hat tipini ve mobil internet kullanım alışkanlıklarını dikkate alır. Böylece hem mevcut operatörlerindeki hem de diğer operatörlerdeki en uygun tarifeleri listeleyerek kişiye özel tavsiyelerin oluşturulmasını sağlar.

Tarifebilir.com sadece 3 adımda, size en uygun ve ihtiyacınız olan tarifeye geçmenizi mümkün kılar. Bunun için öncelikle birkaç soruyu cevaplandırmanız, ikinci adımda ise cevaplarınız doğrultusunda size özel oluşturulan tavsiyeler arasından geçmek istediğiniz tarifeyi seçmeniz gerekir. Tarife seçim aşamasında talep formunu doldurup göndermeniz ile geçiş ile ilgili ayrıntılı bilgiler e-posta adresinize gönderilir.

Şu anda sadece e-posta ile bilgilendirme yapan tarifebilir.com’un yakın zamanda hizmetlerini genişleterek seçtiğiniz operatörün satış danışmanının sizi ziyaret etmesi, sizi bulunduğunuz konuma göre en yakın mağazaya yönlendirmesi gibi çözümler sunacağı alınan duyumlar arasındadır.

Basit, anlaşılır ve kullanıcı dostu ara yüzü ile tarifebilir.com, ayrıntılı filtreleme seçeneklerine de sahiptir. Dilerseniz size özel oluşturulan tarife listesini, GSM operatörlerinin sunduğu hediye sinema bileti, ücretsiz müzik servisi, havaalanı transferi gibi hizmetlere göre de daraltıp aradığınız tarifeyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Her gün 2.500 kişi TarifeBilir.com’u Kullanarak Tarife Seçiyor

Tarifebilir.com, henüz çok yeni olmasına rağmen her ay katlanarak artan bir kullanıcı grafiğine sahip. Mayıs ayı itibariyle günlük 2.500 tekil ziyaretçi sayısı olan Tarifebilir.com’un 2016 yıl sonu itibariyle aylık 500 bin kişi tarafından kullanılması beklenmektedir. Kısa bir süre içinde GSM operatörleriyle de ortak çalışmalarına başlayacak olan Tarifebilir.com, hem cep telefonu kullanıcılarının tarife seçim ve numara taşıma sürecinde işlemlerini kolaylaştıran bir araç hem de GSM operatörlerinin güvenilir bir iş ortağı olmayı hedeflemektedir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir