Instagram ingilizce dili değiştirme nasıl yapılır?

Instagram ingilizce dili değiştirme nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz gün Instagram’a gelen güncelleme ile birlikte bizlere mail ve sosyal medya hesaplarından sorduğunuz Instagram dil değiştirme nasıl yapılır? Sorularının yanıtını bulacağınız makaledesiniz

Geçtiğimiz günlerde instagram güncelleme yaptı. Hatalı demeyelimde ham güncelleme sonrası instagram ingilizce oldu. Peki, instagram dil ayarları nasıl yapılır? Instagram’da İngilizce’den Türkçe’ye nasıl değiştirilir?

nstagram dil değiştirme nasıl yapılır? Instagram dil ayarları nasıl düzeltilir sorularını instagram hesabı ingilizce olanlar tarafından sıkça araştırılıyordu bizde bununla ilgili bir yazı paylaşmak istedik şimdi yazımıza geçelim.

Instagram dil değiştirme ayarlarını Türkçe yapmak

  • Instagram’ı ingilizce diline dönen vatandaşlar öncelikle profil hesabını açmalı, daha sonra sağ tarafta bulunan Setting (Ayarlar) kısmına gelin.
  • Daha sonra sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda göreceğiniz Languages (Dil) seçeneğini tıklayın. Son olarak Türkçe kutucuğunu işaretleyin.

Yukarıda resimde gösterilen instagram dil ayarları hem iOS işletim sistemleri hem de android cihazlar için aynıdır geçerlidir. Instagram İngilizce’den Türkçe’ye bu aşamalar ile değişterebileceksiniz.işlem bukadar

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir