Instagram’a Canlı Yayın Özelliği Geliyor

Instagram’a Canlı Yayın Özelliği Geliyor

instagram_canli_yayin_2Popüler Sosyal resim paylaşma servisi Instagram’a Canlı Yayın özelliği geleceği bloglarda konuşulmaya başlandı.Rusya Kaynaklı haberde Instagram Uygulamasına tıpkı Facebook ve Periscope Tarzı Canlı yayın özelliği üzerinde testlere başladığı belirtiliyor.

Bir kaç Ay önce SnapChat’in hikayeler konseptinin Instagrama Uyarlandığını biliyoruz sırada Canlı Yayın özelliği var bu özellik sayesinde hikayeleri paylaştığınız gibi canlı yayınlarınızıda paylaşabileceksiniz.

ekran-resmi-2016-10-22-22-16-03Haberde bulunan Ekran görüntüleride bu özelliğin gerçekten geleceğini kanıtlar nitelikte.Ekran görüntüsünde Hikayeler bölümü gibi LİVE ( Canlı ) Yayın bölümünün görüldüğü açık tabiki ekran görüntüsünden yüzde yüz bu özelliğin geleceğini söyleyemeyiz fakat bu kaynaklar hikayeler özelliğinide daha önceden sızdırmıştı.Bakalım gelecek günler bizlere neler gösterecek bekleyip Instagramın gelişimini beraber görelim.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.
[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir