iOS 10 beta 6 Yayınlandı

iOS 10 beta 6 Yayınlandı

Apple an itibari ile iOS 10 beta 6 güncellemesini geliştiriciler ve Halka açık public olarak yayınladı.iOS10 Sürümünün 6’ncı betasınıGeliştirici hesabı olanlar iOS Developler Center üzerinden veya cihazları üzerinden Ayarlar-Genel- Yazılım güncelleme sekmesinde iOS 10 beta 6 sürümünü cihazlarına indirebilirler.

iOS 10 beta ile gelen Yeni kilit ekranı, Widget ekranı, Fotoğraflar, Mesajlar, Saat uygulamarı için yeni özellikler, kilit sesi,yeni Bildirim Merkezi ve Kontrol Merkezinin yanısıra daha onlarca yenilik iOS 10’da mevcut. iOS 10 beta 6 Sürümünde 3D touch düzenlemeleri ve bildirimleri,müzik,parmak okuyucu ve bildirim ekranında ufak düzenlemeler peformans ve hata düzeltmeleri içermektedir ekstra bir özellik gözümüze çarpar ise bildireceğiz.

iOS 10 beta 6 Nasıl kurulur ? Kısaca bahsedelim

Öncelikle Apple Beta Yazılım Yükleme Programına kayıt olmanız gerekli bunun için beta.apple.com  adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli olacaktır.

Daha iOS Cihazınızı Kayıt Edeceksiniz

Daha sonra iOS bölümünde bulunan “Enroll your iOS Device” linkine tıklıyoruz sırası ile adımları tamamlıyoruz.

NOT : Cihazınızın yedeğini Almayı unutmayın Beta sürümü test aşamasında olduğu için sorunlar çıkabilir ve eski sürümünüze dönmek isteyebilirisiniz verilerinizi kaybetmemeniz için yedekleme yapmayı unutmuyoruz!

Yedeklemenizi yaptıktan sonra iOS http://beta.apple.com/profile adresine tıklayarak profili Adımları uygulayarak cihazımıza kuruyoruz ve daha sonra Ayarlar →Genel Yazılım güncelleme menüsünden iOS 10 halka açık beta 6 sürümünü telefonumuza indirip iOS 10 keyfini yaşayabilirsiniz.

Mobil uygulamamızı indirip haberlerden anında bildirim alarak haberdar olunuz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir