iOS 10 ‘da App store Uygulama Arama Sorunu Çözümü

iOS 10’da App store uygulamaları arasında herhangi bir arama yapıyorusunuz fakat sonuç olumsuz mu ? Gelin bu sorunu nasıl düzeltebileceğinizi anlatalım.Bildiğiniz üzere iOS 10 ile çok fazla olmasada bir kaç problem insanın canını sıkıyor işte App store arama kısmı probleminin çözüm yöntemi.

Öncelikle Telefonumuzun Ayarlar menüsünü açıyoruz ve ardından Gizlilik bölümüne tıklıyoruz daha sonra sayfanın en altında bulunan Reklam seçeneğine giriyoruz ve Reklam takibini sınırla seçeneğini Aktif hale getiriyoruz.

işte bukadar arkadaşlar Artık iOS 10 da App store’da uygulama ararken yaşadığınız sorunları yaşamayacaksınız diyoruz Herzaman söylediğimizi yeniliyoruz ;

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı App store’dan indirmeyi ihmal etmeyin .

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir