iOS 10 ile iPhone’da Büyüteç Özelliğini Aktif Etme Yöntemi

iOS 10 ile iPhone’da Büyüteç Özelliğini Aktif Etme Yöntemi

iOS 10 ile birlikte gelen çok fazla dillendirilmeyen detaylardan birini bilmeyen kullanıcılar için kısaca anlatacağız. iOS 10 güncellemesi ile gelen iPhone cihazımızı büyüteç gibi kullanma özelliğini metinlerde kameranın zoomlama özelliğini ek bir arayüz ile bizlere sunulmuş peki iOS 10 daki büyüteç özelliğini aktif etmek için nasıl bir yöntem izleyeceğiz hemen anlatıma geçelim.

ios-10-buyutecTelefonumuzun Ayarlar → Genel → Erişebilirlik → Büyüteç kısına giriş yapıyoruz ve ardından büyüteç özelliğini etkinleştir seçeneğini aktif ediyoruz. Daha sonra büyüteç özelliğini kullanmamız için yapmanız gereken tek şek Ana ekran Tuşuna 3 defa ard arda basmak olacaktır.Karşınıza çıkan ekran özel olarak büyüteç özelliği için hazırlanmış yakınlaştırma ve parlaklık seviyesini ayarlarını çıkan ekrandan ayarlayabilir okuyamadığınız metinleri büyüteç yardımı ile iPhone cihazınızdan okuyabilirsiniz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir