iOS 12.4’ün Dördüncü Betası yayınlandı

iOS 12.4’ün Dördüncü Betası yayınlandı

Apple, geliştiriciler için iOS 12.4’ü tohumlamaya başladı ve aynısı yakın gelecekte halka açık olacak. Bir geliştirici olarak kaydolduysanız, cihazınızı, adresine giderek güncelleyebilirsiniz. Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme bölümünden güncelleyebilirsiniz

Apple, iOS 12.3’ten bir ay; iOS 12.4’ün üçüncü betasından iki hafta sonra iOS 12.4’ün dördüncü betasını da geliştiriciler için yayınladı. Kayıtlı geliştiriciler, iOS 12.4’ün yeni betasını Apple Developer Center’dan (Geliştirici Merkezi) indirebilir durumda.

Daha önce, iOS 12.3 yeni bir Apple TV uygulaması ve yeni kanallarla geldi. Bir sonraki güncelleme, iOS 12.3.1 VoLTE ve Mesajlar ile ilgili sorunları ele aldı. Apple bu hafta iPhone 8 Plus’ta portre kamerası sorununu gideren iOS 12.3.2’yi duyurdu.

Apple, Apple Card özelliğini bu yaz kullanıcılarına sunmayı planladığı için iOS 12.4, işletim sistemini bu özellik için hazırlayan güncelleme olabilir. Yeni güncelleme tüm kullanıcılara hazır hale geldiğinde, yeni gizli özellikler de netleşmiş olacaktır.

Ayrıca iOS 12.4’ün, Apple’ın iOS 13’e geçişindeki son iOS 12 güncellemesi olması da oldukça muhtemel.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir