iOS 12 Beta 7 Güncellemesi geri çekildi

iOS 12 Beta 7 Güncellemesi geri çekildi

Apple, mobil işletim sisteminin gelecek ay kullanıcılara sunulacak yeni sürümü iOS 12’nin Beta 7 sürümünü dün itibari ile yayınladı. Fakat iOS 12 Beta 7 güncellemesini gerçekleştiren kullanıcılar cihazlarının yavaşladığını ve uygulamaların geç açıldığını bildirdiler. Söz konusu sürümde bir sorun olduğunu kabul eden Apple, OTA güncellemelerini durdurdu.

Atılan bu adım şok etkisi yarattı. Fakat buna rağmen iOS 12 Beta 7 sürümünü birçok kullanıcı anında yüklemeye başladı. İlk kullanım testlerinden sonra ise Apple’ın beta sürümünü geri çektiği açıklandı.

iOS 12 Beta 7 Sorunlu Çıktı

Geliştiricilerin yaptığı testlerde iOS 12 Beta 7 sürümünün çok büyük sorunları olduğu ortaya çıktı. Bu sürümü yüklediklerinde, kullanıcıların cihazlarına giriş yapmakta sıkıntı çektikleri açıklandı. Ayrıca uygulamaların yanıt vermeme hataları ile gündeme gelmesi ve iPhone modellerinin donması gibi şikayetler ortaya çıktı.

Beta serisinde yaşanan sorunların neler olduğu konusunda net bir açıklama söz konusu değil. Fakat arka planda yaşanan sorunların çok daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen düzenlemelerin ardından iOS 12 Beta 7 serisi yeniden kullanıma açılacaktır.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir