iOS 13.1 ve iPadOS 13.1 Beta 1: Yenilikler

iOS 13.1 ve iPadOS 13.1 Beta 1: Yenilikler

Apple, iOS 13 beta sürümlerinin finalini işaret eden iOS 13.1 geliştirici beta sürümünü yayımladı. Apple ayrıca, TVOS 13 için sekizinci beta ve watchOS 6 için dokuzuncu beta sürümünü yayımladı. Apple’ın iOS 13.1 beta testi için ilerlediğini görmek ilginçtir. Bu, önceki iOS’un son sürümünü piyasaya sürmeden Apple’ın geliştirici beta ile ilk defa başlamasına neden oluyor.

 Apple, iOS 13.1 beta’nın bir parçası olarak yeni özellikler ve hata düzeltmeleri ekledi, iOS 13.1 beta testinden kaldırılan birçok özellik iOS 13.1 beta’ya eklendi. İOS 13.1 ve iPadOS 13.1’in sunduğu tüm yeni özelliklere daha yakından bakalım.

İOS 13.1 ve iPadOS 13.1 Beta 1’deki Yenilikler

1-Yeni Dinamik Duvar Kağıdı

Apple, Dinamik Duvar Kağıdı’nda bazı değişiklikler yaptı. Renk değişimlerini ve bazı duvar kağıtlarının genel görünümünü değiştirdi. İOS 13.1 ile başlayarak, Dinamik Duvar Kağıdı eski cihazlarda da mevcut olacak.

2-Kısayol Otomasyonu Geri Dönüş Yapıyor

Yukarıdaki özellik iOS’taki görevleri otomatikleştirmenizi sağlayan harika bir özelliktir. Ayrıca, belirli koşullar yerine getirildiğinde tetiklenen ev otomasyonu ve otomasyonu oluşturmanıza da olanak sağlar. Bu özellik iOS 13’ten kaldırıldı ve sonunda iOS 13.1’e geri eklendi.

3-Haritalar’daki ETA’yı geri döndü

iOS 13 beta’da kaldırılan ve çok özlenen özelliklerden biriydi. Neyse ki, Apple özelliği iOS 13.1’e geri ekledi. ETA özelliği sayesinde, varış saatinizi tahmini zamanını aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

4-Kişisel Hotspot İçin Güncelleme

Ayar menüsünde Kişisel Hotspot ifadeleri güncellendi. En son betaya, geçiş “Kişisel Hotspot” yerine “Başkalarının Katılmasına İzin Ver” yazıyor.

İOS 13.1 beta’da yeni bir özellik farkedersek yazıyı buna göre güncelleyeceğiz bizi takip etmeye devam edi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir