iOS 13.2 Beta 1 Yayınlandı : Yenilikler

iOS 13.2 Beta 1 Yayınlandı : Yenilikler

Apple dün akşam iOS 13.2 ve iPadOS 13.2’nin ilk geliştirici beta sürümünü yayımladı . Bu beta, Deep Fusion görüntü işleme teknolojisini bu telefonlara getirdiğinden, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro sahipleri için özellikle önemlidir. Bunun dışında, iOS 13.2 beta 1 de bir dizi değişiklik içeriyor.

Bu, iOS 13’ün ana nokta sürümüdür ve  en az birkaç kullanışlı özellik ve geliştirme cihazınıza getirecektir.Aşağıda iOS 13.2 beta 1 ve iPadOS 13.2 beta 1’in getirdiği tüm değişikliklere ve iyileştirmelere bir göz atın.

1.Derin füzyon

Bu büyük bir tane. Apple, geçen ay iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’yu piyasaya sürdüğünde Deep Fusion görüntü işleme teknolojisinden bahsetti. Bu özellik tamamen arka planda çalışacak ve orta ila düşük ışıklı senaryolarda ayrıntı ve netlik açısından görüntü kalitesini iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

2.Gelen Mesajları Duyur

Siri şimdi gelen tüm iletilerinizi iOS 13.2’de bir kez daha okuyabilir. Özellik, Apple kaldırılmadan önce iOS’ta mevcuttu. Bu özelliği  Ayarlar -> Siri’den  etkinleştirebilir ve Siri ile Mesaj Bildirimi için geçişi etkinleştirebilirsiniz.

3.Gizlilik Ayarlarında Araştırma

Apple’ın yaklaşmakta olan Araştırma uygulaması için Ayarlar -> Gizlilik altında yeni bir Araştırma seçeneği var. Apple, iOS 13.2’nin kamuoyuna açıklanmasının yanı sıra Araştırma

4.Giriş Sayfasına Aktar

iOS 13.2 beta 1, HomePod için Handoff desteğini sağlar. HomePod’unuz en yeni HomePodOS’u kullanıyorsa, medyanın oynatma özelliğini iPhone’unuzdan akıllı hoparlöre aktarmak için iPhone’unuzu iOS 13.2 beta 1 çalıştıran iPhone’unuzu en üste yaklaştırabilirsiniz.

5.Ses Kontrolünde Oynatma Cihazı Simgesi

Kontrol Merkezindeki ses seviyesi göstergesi, üzerinde müzik çaldığınız cihazın simgesini gösterir. Bu nedenle, müzik dinlemek için AirPod’ları kullanıyorsanız, Kontrol Merkezi’ndeki ses seviyesi kaydırıcısı simgesini gösterecektir.

6.Çoklu Görev Seçici’den Windows’u kapatın

Artık Safari pencerelerini çoklu görev seçiciden doğrudan kapatabilirsiniz.

7.Apple TV’ye otomatik olarak AirPlay

İPhone’unuzun otomatik olarak Apple TV’nize bağlanmasına ve AirPlay içeriğine izin verebilirsiniz. Bu özellik yalnızca TV’nizde sık sık AirPlay içeriği için kullandığınız uygulamalarla çalışır.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir