iOS 13.2 ve iPadOS 13.2 Beta 3: Yenilikler

iOS 13.2 ve iPadOS 13.2 Beta 3: Yenilikler

Apple, dün iOS 13.2 ve iPadOS 13.2’nin üçüncü geliştirici beta sürümünü yayınladı.

iOS 13.2’nin ilk iki geliştirici beta sürümü bol miktarda değişiklik içeriyordu , ancak üçüncü beta bu bölümde oldukça hafif olduğunu söyleyebiliriz. Apple, bu beta güncellemesinde işletim sisteminde bazı ince ince ayarlar yapmış olmasına rağmen, önemli bir değişiklik getirdiğini söyleyemeyiz.

AirPod’larınızdaki Spotify’dan veya diğer H1 / W1 kulaklıklardan müzik dinliyorsanız, şarkıyı dinlerken Siri’yi açabilirsiniz. Önceden, çalınan şarkı otomatik olarak duraklatılacaktı, fakat artık durum böyle olmayacak.

Yeni Modem Firmware

iOS 13.2 beta 3, pek çok kullanıcı için mobil veri hızlarında gözle görülür bir iyileşme sağlamaya yardımcı olan yeni bir modem yazılımı içermektedir. Ağ alımı sorunları yaşıyorsanız veya mobil veri hızınız düşükse, güncellenmiş modem yazılımı sizin için sorunları çözebilir.

Uygulamayı Sil

Apple, uygulamaları silme ifadesini 3D Touch / Haptic Touch menüsünden değiştirdi. Şimdi sadece ‘Sil (Uygulama adı)’ yerine ‘Uygulamayı Sil’ yazıyor.

ICloud Apple Music Sync 

iOS 13.2 beta 3, bozulmuş Apple Music iCloud senkronizasyonunu düzeltti. Kütüphaneniz artık en son şarkılarınız ve albümlerinizle otomatik olarak kendini güncelleyecektir.

iPhone haber forum konusu üzerinden yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar forum konusuna geçmek için tıklayınız

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir