iOS 13.3 vs iOS 13.2.3 Hız Testi

iOS 13.3 vs iOS 13.2.3 Hız Testi

Apple dün tüm uyumlu iPhone’lar için iOS 13.3 güncellemesini yayınladı . Güncelleme öncelikli olarak bir takım hataları düzeltmeye ve aynı zamanda mevcut özelliklerin bazılarını geliştirmeye odaklandı. iOS 13.3, işletim sisteminin bu yılki son ana nokta açıklaması. İşletim sisteminin bu sürümü, performans açısından iOS 13.2.3’e kıyasla nasıldır bununla ilgili bir video yayınlandı.

Apple bir zamanlar eski iPhone’ları yazılım güncellemeleriyle yavaşlattığı için ün salmıştı. Ancak, iOS 12’nin piyasaya sürülmesinden bu yana, şirketin düzenli güncellemeler ile yeni özellikler eklemesine rağmen aynı performansı cihazlarında sürdürmeyi başardığını gördük.

İOS 13.3 için benzer bir eğilim görüyoruz. Bazı küçük yeni özellikler eklenmesine ve altta yatan hataları düzeltmesine rağmen, işletim sisteminin genel performansı, iOS 13.2.3’e kıyasla aynıdır.

Test, YouTuber iAppleBytes tarafından iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR ve iPhone 11 gibi iPhone’lar arasında yapıldı.

Testteki tüm iPhone’ların performansı, kıyaslamalarda veya uygulamaların açılması sırasında aşağı yukarı aynıydı. İPhone 11’in Geekbench skoru, iOS 13.3’ü çalıştırırken daha büyük bir düşüş gösterdi, ancak genel performansı iOS 13.2.3’ü çalıştırırken elde ettiği performans ile benzerlik gösteriyordu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir