iOS 13 güncellemesi gelmeyecek cihazlar belli oldu!

Apple’ın yeni iOS güncellemesiin hepimiz merakla bekliyoruz daha önce iOS 12 de gelmesi beklenen karanlıkmod desteği ile sık sık gündeme gelen iOS13 aynı zamanda bir çok  özelliğide getirecek. 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan WWDC 2019 görüntülenmesi bekleniyor. Peki yazımızdaki konuya geçecek olursak iOS 13 güncellemesi hangi iPhone modellerine gelecek?

Ortaya atılan iddialara göre iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s ve iPhone 5c, ne yazık ki iOS 13 güncellemesine kavuşamayacak.Bu modellerin dünya genelinde oldukça yoğun taleple tercih edildiğini düşünürsek, Apple’ın yeni bir sıçrama için iOS 13 güncellemesini bu söylentilere göre yukardaki cihazlara getirmeyebilir.

Önceki güncellemelerde de yaptığı bu strateji ile bazı eski iPhone modellerine desteği kesen Apple, iOS 13’ün performans gereklilikleri sebebiyle böyle bir karar almış görünüyor.

Tabii ki bunun henüz kesinleşmediğini yeniden belirtelim. Bakalım Apple, kullanıcılarını memnun etmek adına bu cihazların bazılarına iOS 13 desteği sunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir